Gå til hovedindhold

Se de første episke billeder fra den kommende Ringenes Herre-serie

Flere karakterer og magiske landskaber afsløres

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Vi har ganske vist fået et par forskellige kig på den kommende Ringenes Herre-serie 'The Rings of Power', der på dansk har fået titlen Ringenes Herre: Magtringene.

Tidligere på måneden dukkede nemlig en stor håndfuld karakterplakater op, mens vi bl.a. også har fået lille kig ind i universet med et flot landskabsbillede.

Nu får vi dog et første og noget mere omfangsrigt kig på serien, dens magiske landskaber og ikke mindst flere af karaktererne, vi kommer til at møde på Prime Video fra den 2. september senere i år.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om Ringenes Herre-serien

Det er Vanity Fair, der har fået dette eksklusive kig på den ventede serie fra Amazon, der allerede inden sin premiere er blevet forlænget med en 2. sæson, mens det forventes, at der vil komme hele fem sæsoner i alt.

'Ringenes Herre: Magtringene' foregår i, hvad der omtales som Den anden tidsalder, som foregår tusinder af år før de episke begivenheder i både Hobbitten og Ringenes Herre, hvor man ifølge seriens synopsis vil møde både nye og gamle karakterer. Mon nogle af skuespillerne fra Peter Jacksons film vender tilbage?

I den nye serie finder man, at de forskellige riger stort set lever i fred med hinanden. Sådan forbliver det naturligvis ikke, da ondskaben lurer i skyggerne og snart indfinder sig Middle-earth, der som bekendt udspringer af forfatteren J.R.R. Tolkiens sprudlende fantasi.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensen glæder sig til den nye Ringenes Herre-serie af én særlig grund

Med offentliggørelsen af de nævnte karakterplakater, spekuleres der i, om det mon kan være den onde Saurons mægtige forgænger Morgoth, man bl.a. også kommer til at stifte bekendtskab med, da en af plakaterne afbilleder et par intimiderende metalhandsker.

På de mange nye billeder får vi bl.a. et kig på Galadriel spillet af Morfydd Clark, videre til Owain Arthur som prins Durin IV, prinsesse Disa skildret af Sophia Nomvete og elveren Arondir portrætteret af Ismael Cruz Córdova - en karakter, der er skabt til serien.

Endvidere får vi også et kig på halv-elveren Elrond spillet af Robert Aramayo, Nazanin Boniadi som alenemoren og healeren Bronwyn, videre til
Charlie Vickers som Halbrand samt et kig på både landsbyer og forskellige riger.

Se billederne herunder og dem alle hos Vanity Fair.

'Ringenes Herre: Magtringene' får premiere på Prime Video den 2. september 2022.


 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.