Gå til hovedindhold

Ny trailer til Ringenes Herre-serien viser Saurons onde ansigt

Et flammende gensyn venter

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Der er kun gået lidt over en uge, siden den sidste trailer fra Prime Videos stort anlagte Ringenes Herre-serie udkom online, og nu er der allerede en ny smagsprøve ude.

Det, der underbygger endnu en trailer så kort tid efter den seneste, er, at selve seriens grundhandling præsenteres mest direkte for første gang. Og så møder vi selveste Sauron i egen, ondskabsfulde person.

Efter en periode med fred trues Midgård igen af onde kræfter, og de forskellige racer, bl.a. elvere, mennesker og dværge, må stå sammen for at modstå fjenden. Men det er lettere sagt end gjort, for der hersker ondt blod mellem elvere og dværge, og hvor står menneskene i forsvarsalliancen?

SE OGSÅ: Første lange trailer til den nye Game of Thrones-serie

Sidst, men ikke mindst, byder traileren på et flammende gensyn med den mægtige Balrog, som de fleste Tolkien-fans vil huske fra den episke kamp mod Gandalf, der betød dennes endeligt (dog med en senere genfødsel som Gandalf den Hvide) i Ringenes Herre: Eventyret om Ringen.

Ringenes Herre: Magtringene får premiere på Prime Video den 2. september.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.