Gå til hovedindhold

Hidtil længste Ringenes Herre-trailer giver første kig på den nye skurk

Ondskaben truer i Middle-earth

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


De seneste uger har stået i Tolkiens tegn med den ene smagsprøve efter den anden på Prime Videos storsatsning Ringenes Herre: Magtringene.

Nu er der kommet en ny trailer, og den giver det hidtil længste indblik i den historie, vi kan forvente i serien til september-premieren. Se den nedest i artiklen.

Vi havde allerede set meteornedslaget fra tidligere teaser-trailers, men nu krydres det med adskillige blik på de forskellige folk i Middle-earth, fra elverne i Lindon og Eregion over dværgene i Khazad-dûm og til menneskene i de forskellige dele af kontinentet samt øen Númenór.

Selvom der ikke er hobbitter med i serien, møder vi forfædrene kaldet harfoots, der lig deres mere kendte arvinger ikke betragtes som meget blandt Middle-earths øvrige folkeslag.

SE OGSÅ: Ny trailer til Ringenes Herre: Magtringene er ude

Vi ser også seriens endnu unavngivne skurk, der dog forventes at være Saurons forgænger, Morgoth, og også her fornemmer man de onde kræfters fascination af ild, bulder og brag.

Galadriel, der i Peter Jacksons filmserie spilles af Cate Blanchett, er også at finde i en yngre version (serien foregår flere tusinde år før begivenhederne i Ringenes Herre-trilogien, men hun er jo elverdronning, så hun er udødelig). Her spilles hun af svensk-walesiske Morfydd Clark og lader til at få en meget vigtig rolle i serien.

Vi ser også en anden vigtig karakter, nemlig Isildur (Maxim Baldry), der som bekendt er forfader til Aragorn.

Ringenes Herre: Magtringene får premiere på Prime Video den 2. september.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.