Gå til hovedindhold

Ny trailer til 'Ringenes Herre: Magtringene' er ude

Først var den forbeholdt nogle, men nu kan alle se med

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Først blev der udsendt en lille teaser for den nye trailer, der kun kunne ses på Prime Video af abonnenenter. Nu er den 1 minut lange nye trailer til Ringenes Herre: Magtringene ude og kan nydes af alle.

Traileren er relativt simpel med fokus på den meteor, der også blev vist i den korte teaser, dog med klip fra forskellige steder i Middle-earth med velkendte væsner som dværge, elvere og enter.

Ifølge slutningen af traileren kommer der en ny smagsprøve den 14. juli, hvilket gør dette til en trailer for en trailer for en serie...

Ringenes Herre-serien foregår i en tid, hvor stærke kræfter blev skabt, hvor herredømme både er svøbt i ære og ligger i ruiner, hvor helte bliver sat på prøve, hvor håb hænger i de tyndeste tråde og hvor en af de største skurke, der nogensinde er strømmet fra Tolkiens pen, truede med at dække hele verden i mørke.

Med start i en tid med relativ fred følger serien både nye og kendte ansigter, som skal stå til ansigt med den ondskab, der langsomt spreder sig i Midgård. Fra det mørkeste dyb i Misty Mountains til de majestætiske skove og Elverbyen Lindon, til det enestående ø-herredømme Númenor, til de yderste grænser på kortet,vil personerne skabe historie og fortællinger, der vil vare ved, længe efter de er fortalt.

Ringenes Herre: Magtringene får premiere på Prime Video den 2. september 2022.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.