Gå til hovedindhold

Se de første vilde billeder: Orkerne i ny Ringenes Herre-serie er afsløret

Dem her har du ikke lyst til at møde

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Med Peter Jacksons monumentale Ringenes Herre-trilogi fik verden et særdeles brutalt kig på, hvordan forfatteren J.R.R. Tolkiens orker fra bogforlægget kunne tage sig ud i virkeligheden. De var for vilde!

Til september lander den ambitiøse serie The Lord of the Rings: The Rings of Power - 'Ringenes Herre: Magtringene' - på streamingtjenesten Prime Video. Vi har fået flere kig på serien med bl.a. eventyrlige karakterplakater, smukke billeder og en episk trailer.

Nu er det så tid til et første kig på seriens glubske orker. Billeder af de krigsklare monstre er nemlig nu blevet offentliggjort. De afslører i den grad en omgang orker, man ikke har lyst til at lægge sig ud med! Se billederne nederst i artiklen.

SE OGSÅ: De første episke billeder fra den kommende Ringenes Herre-serie

Serien kommer til at udspille sig i, hvad der kaldes Den anden tidsalder, som foregår tusind år før begivenhederne i både 'Hobbitten' og 'Ringenes Herre'.

Den anden tidsalder beskrives som en sagnomspunden alder, hvor vi kommer til at møde både heroiske legender og altså ikke mindst de farlige orker.

En synopsis har desuden lydt på, at nye så vel som gamle karakterer må stå sammen i kamp mod ondskaben. Internettet har derfor ikke så underligt lagt ryg til spekulationer om, hvorvidt skuespillere fra Peter Jacksons filmtrilogi vender tilbage.

SE OGSÅ: Første trailer til Ringenes Herre-serien giver kuldegysninger

Det nævnes endvidere også, at 'Ringenes Herre: Magtringene' kommer til at fortælle historien om store kongeriger, der både vil falde og opstå.

Man kan også forvente at møde den største skurk, J.R.R. Tolkien nogensinde har skrevet om. Vi tror, at det muligvis kan være Saurons mægtige forgænger Morgoth, da man på en af seriens karakterplakater finder et par brutale metalliske handsker.

'Ringenes Herre: Magtringene' har premiere på Prime Video den 2. september 2022.

Orcs The Lord of the Rings series Prime Video

 

Orcs The Lord of the Rings series Prime Video

 

Orcs The Lord of the Rings series Prime Video

 

Orcs The Lord of the Rings series Prime Video

 

Orcs The Lord of the Rings series Prime Video

 

Orcs The Lord of the Rings series Prime Video

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.