Gå til hovedindhold

Biogafaktuelle Connie Nielsen får hovedrolle i ny thriller-serie

Hukommelsestab og hemmeligheder

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Lige nu er Connie Nielsen aktuel i actionfilmen Nobody, som kan ses i biografer landet over. Og allerede til efteråret er hun igen aktuel, men denne gang på de skærmene derhjemme.

Det sker i Viaplays thriller-serie 'Close to Me', hvor hun spiller sammen med Christopher Eccleston (kendt som skurken Malekith i Thor: The Dark World og fra tv-serien The Leftovers).

Ægteparret Jo (Nielsen) og Rob (Eccleston) ser ud til at have alt. Et smukt hus på den engelske countryside, begavede børn og et fantastisk ægteskab.

Men der vendes pludselig op og ned på Jos tilværelse, da hun kommer ud for en forfærdelig ulykke og mister al erindring om det seneste år.

Imens hun kæmper for at få sin hukommelse tilbage, begynder hun langsomt at opdage, at alt ikke er så perfekt, som hun troede, og at nogen - for enhver pris - forsøger at skjule noget for hende.

Se også: Interview med Connie Nielsen: "Hvor fanden er min action-scene henne?"

Thrillerdramaet bliver vist i seks dele og har en rollebesætning med en blanding af etablerede skuespillere og kommende stjerner. Susan Lynch (Save Me) spiller Jos bedste ven, Cathy, og Leanne Best (Young Wallander) ses i rollen som Robs kollega Anna. Desuden kan danske Henning Jensen ses i en mindre rolle.

Connie Nielsen fik sit internationale gennembrud i Ridley Scotts Gladiator og har siden spillet med i et væld af amerikanske filmproduktioner.

'Close to Me' får premiere på Viaplay til efteråret.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.