Gå til hovedindhold

Blodige og brutale slåskampe: Nu kan du endelig se den nye 'Mortal Kombat'

Køb og lej filmen til hjemmebiografen (sponsoreret)

Skrevet af kino.dk


Den nye actionfilm 'Mortal Kombat' kan nu ses på Blockbuster.dk.

Køb eller lej filmen her:

Blockbuster

Jorden trues!

Actionfilmen 'Mortal Kombat' er en filmatisering af den populære franchise, der gennem 22 kampsportspil har taget verden med storm.

Spillenes farverige karaktergalleri er selvfølgelig at finde i den nye film, men hovedpersonen er ny og fungerer som publikums indgang til universet.

Han hedder Cole Young, er MMA-fighter, og tjener sine penge ved at få bank. Samtidig er han komplet uvidende om sine rødder. Men det skal snart ændre sig, da Kejseren af verdenen The Outworld, Shang Tsung, sender sin bedste kriger, Sub-Zero, efter Cole.

Han bliver reddet af Jax, der er major i Special Forces, og som bærer det samme dragemærke, Cole er født med. Jagtet af ondsindede væsner bliver Cole sendt efter den kampvante Sonya Blade for at få hjælp.

Rejsen bringer dem til et mystisk tempel, som tilhører Lord Raiden, en gud der beskytter Jorden mod fjender fra The Outworld, og som giver ly til folk med dragemærket.

Sammen med krigerne Liu Kang, Kung Lao og lejesoldaten Kano begynder Cole at forberede sig til kampen for Jordens overlevelse, samtidig med, at han skal finde frem til sin arcana – en umådelig kraft fra sjælen.

 

Mortal Kombat © Warner Bros


Legendarisk spilserie får ENDELIG den filmatisering, den fortjener

Kampsportspil var i 1990erne den helt store dille i arkadehallerne og på datidens spillekonsoller som Super Nintendo og Sega Mega Drive. Street Fighter lagde grundstenen, men 'Mortal Kombat' drev i 1992 en-mod-en-kampene videre ved at løfte volden fra 10 til 1000, ikke mindst via litervis af blod og brutale dødsafslutninger (såkaldte finishers).

Her var ikke sparet på noget, og når man som spiller havde den rette combo på plads, var bl.a. muligt at rive rygraden ud på sin modstander. Mortal Kombat blev et kæmpehit, men var også så kontroversielt, at det første spil var med til at indføre alderscertificering i branchen.

Populariteten førte til to film i 1995 og 1997, og selvom disse har deres fans rundt omkring, var de fleste enige om, at de manglede noget af det, som gør 'Mortal Kombat' til 'Mortal Kombat'. Ind kommer nu filmen fra 2021, som gør op med den lettere fjollede tone fra forgængerne og tilfører de blodige finishers, som fans forventer af en Mortal Kombat-film. ENDELIG!

 

Mortal Kombat © Warner Bros


Fights og finishers: Fans får, hvad de kommer efter!

Kampene er selvfølgelig i højsædet i 'Mortal Kombat', og det er især tilfældet med den tidligere judomester Joe Tasim, der spiller Sub-Zero. Han udviser de lynhurtige moves, som man kan genkende fra filmen 'The Raid', hvor han også sender sine modstandere til tælling. Scenerne med Lewis Tan som Cole Young og Hiroyuki Sanada som Scorpion giver en autentisk følelse af ægte kampsportskunst.

Fans vil nok også glæde sig til at se velkendte finishers, som når Kung Laos hat med rundsavs-lignende egenskaber bliver brugt til at dele en modstander i to, eller som Sub-Zeros evne til at fryse en modstander bruges til at splintre et sæt arme til atomer.

Kampen om Jordens overlevelse kræver således det ypperste af Mortal Kombat-krigerne på begge sider af striden, og der bliver ikke lagt fingre imellem, når Cole Young, Sonya Blade, Sub-Zero og de andre tørner sammen.

'Mortal Kombat' kan ses på Blockbuster.dk nu.

Mortal Kombat © Warner Bros

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.