Gå til hovedindhold

The Boys-skaber til fjendtlige fans: ”Spis en pose pikke og skrid til solen”

Efter modbydelige angreb på nettet

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Superhelteserien The Boys er notorisk kendt for at gå over grænsen. Dog er der visse ”fans” på de sociale medier, som ikke kan adskille fiktion fra virkelighed.

Efter at Erin Moriarty, der spiller Starligt i serien, er blevet udsat for kvindefjendsk chikane på internettet, har en del af hendes medskuespillere og kollegaer været ude og støtte hende på deres egne profiler.

Skaberen af The Boys Eric Kripke har været meget tydelig i sin retorik, hvor han på Twitter beder de såkaldte ”toxic” fans om at stoppe med at se serien.

- For det første er dette bogstaveligt talt det modsatte af seriens fucking budskab.

- For det andet, forårsager I smerte for rigtige mennesker med rigtige følelser. Vær venlig. Hvis du ikke kan være venlig, så spis en pose pikke, skrid til solen og lad være med at se 'The Boys', vi vil ikke have dig.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste serier på Amazon Prime lige nu

Denne reaktion følger efter Moriartys egne udtalelser på Instagram, hvor hun delte en fan-artikel med titlen “#IStandWithStarlight?: The Betrayal of Erin Moriarty by The Boys Fans” og tilføjede, at hun følte sig ”gjort tavs”, ”dehumaniseret” og ”lammet”.

I sit opslag reflektererede hun også over indholdet af den chikane, som hun er blevet udsat for, i kontekst af serien.

- Jeg har åbnet en blodåre for denne rolle, og den kvindefjendske trolling er præcis, hvad denne rolle skulle sige fra overfor.

Udover Kripke har bl.a. Jack Quaid, der spiller Hughie, og Antony Starr, der spiller Homelander, også vist deres støtte til Moriarty på de sociale medier.

Optagelserne til fjerde sæson af The Boys er i fuld gang, og de første tre sæsoner er tilgængelige på Prime Video nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.