Gå til hovedindhold

Chris Hemsworth holder pause fra skuespillet på ubestemt tid

Skuespilleren afslører en meget personlig årsag

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Chris Hemsworth er aktuel med Disney+-dokumentarserien 'Limitless', hvor skuespilleren tester diverse ekstreme forsøg for at udfordre kroppen til at performe bedre.

I den forbindelse har Hemsworth mødt en læge, som fundet ud af, at stjernen er genetisk disponeret for at Alzheimers. Faktisk er han otte til 10 gange større sandsynlighed for at udvikle sygdommen, som hans bedstefar allerede lider af.

LÆS OGSÅ: Ikonisk gyserhelt sendes på pension - skuespiller giver ærlig årsag

Den opdagelse, og det, at han i løbet af serien også selv har skulle forholde sig til sin egen død, har fået Hemsworth til at sætte tingene i et nyt perspektiv:

- Det har virkelige ramt noget inde i mig, der har givet mig lyst til at holde fri. Og nu, hvor serien er indspillet, har jeg færdiggjort de ting, som der står i min kontrakt.

- Når jeg er færdig med presseturen i denne uge, tager jeg hjem, og så holder jeg fri i et godt stykke tid og tager den med ro. Med mine børn og min kone, fortæller den 39-årige skuespillere til Vanity Fair.

Hemsworth forsvinder dog ikke helt. Stjernen har nemlig allerede indspillet tre spillefilm, det drejer sig om Netflix-actionfilmen 'Extraction 2', en film om wrestleren Hulk Hogans liv og 'Mad Max: Furious' - en forløber til Mad Max: Fury Road, som vi altså kan forvente at se inden for de næste par år.

'Limitless' kan ses på Disney+ nu.

 

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.