Gå til hovedindhold

Creepy stemning i første klip fra 'Riget: Exodus' - se det her

Bodil Jørgensen går i søvne

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


'Riget: Exodus' er den tredje og sidste sæson af den populære serie Riget, der sluttede i 1997 og efterlod seerne med store åbne spørgsmål.

Nu har Zentropa udsendt det første klip og plakat fra serien, der har Bodil Jørgensen i hovedrollen som søvngængeren Karen.

En aften ender hun på mystisk vis foran Rigshospitalet. Porten til RIGET er ved at åbne sig på ny - og Karen må redde hospitalet fra undergang. Klippet, som du kan se herunder, viser Karens mystiske vandring, hvor der er fuld tryk på uhyggelig stemning, som vi kender det fra Lars von Triers serie.

Udover Bodil Jørgensen medvirker flere af den originale series skuespillere, herunder Ghita Nørby, Søren Pilmark og Peter Mygind, mens Lars von Trier både har skrevet og er bag kameraet på sæson 3.

Derudover byder serien på nye skuespillere i form af Mikael Persbrandt, Nicolas Bro, Lars Mikkelsen, Birthe Neumann og Nikolaj Lie Kaas. Altså en perlerække af de stærkeste navne i Skandinavien.

'Riget: Exodus' er lavet som et samarbejde mellem Viaplay og DR. Serien forventes at få premiere i 2022.

Riget plakat

 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.