Gå til hovedindhold

Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen medvirker i ny sæson af 'Riget'

Se billederne bag om optagelserne her

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Lars von Triers længeventede 3. sæson af Riget kunne for et par uger siden afsløre seriens nye hovedperson og nu tilføjes endnu to stjerneskuespillere til rollelisten, nemlig Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen.

Nikolaj Lie Kaas genforenes med Lars von Trier for første gang siden dogme95-klassikeren Idioterne, og har fået rollen som den indebrændte reservelæge Filip Naver.

Lars Mikkelsen skal spille den yderst konfliktsky administrerende overlæge Pontopidan. Begge skuespillere er med i 'Riget' for første gang.

'Riget: Exodus' tager udgangspunkt i søvngængeren Karen, der søger svar på seriens tidligere uafklarede spørgsmål for at redde hospitalet fra undergang.

Søvngængeren ender på mystisk vis foran Rigshospitalet en aften, efter hun har gået i søvne, og finder ud af, at porten til Riget er nu begyndt at åbne sig på ny.

Serien har forventet Danmarkspremiere på Viaplay i løbet af 2022 og lanceres som en Viaplay Original, hvorefter den efter en kort periode har TV-premiere på DR.

</b>

</b>

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.