Gå til hovedindhold

Danskernes nye Netflix-besættelse chokerer: "Du bliver fuldstændig mindf*cked"

Blandt de mest sete på tjenesten

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


At danskerne elsker en god thriller, er der sådan set intet nyt i. Men at en tysk miniserie skulle være den næste besættelse blandt Netflix’ danske abonnenter, lå måske ikke i kortene.

Ikke desto mindre ligger thriller-serien Kære barn lige nu nr. 2 på den danske hitliste over mest sete serier herhjemme. Serien i seks dele er baseret på Romy Hausmanns bestseller tyske roman af samme navn, 'Liebes Kind'.

'Kære barn' handler om en mystisk kvindes flugt fra sit rystende fangenskab, der peger efterforskerne mod den mørke sandhed bag en uopklaret forsvinden 13 år tidligere.

LÆS OGSÅ: Top 10 mest populære film i Danmark lige nu

Men det er ikke kun i Danmark, at serien er et hit. Således ligger den nr. 3 i hhv. Storbritannien og Sverige, og her har kommentarerne om serien været mildest talt overvældende. På X (det tidligere Twitter) skriver britiske fans ifølge Daily Mail:

- 'Kære barn' på Netflix har mig i bogstavelig forstand på kanten af sengen. Wheew.

- Måden hvorpå 'Kære barn' suger én ind. Uhyggeligt god.

- 'Kære barn' på Netflix er 10/10, og jeg har kun set to episoder.

På Facebook har flere også udtalt sig om serien, bl.a. en række svenske seere, der ifølge MovieZine skriver:

- Jeg siger bare hold kæft hvor var det godt! Du bliver fuldstændig mindfucked og fuldstændig hooked, når du prøver at forstå, hvordan alting hænger sammen! Hvis du ikke ved, hvad du skal se. SE DENNE!

'Kære barn' kan streames på Netflix.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.