Gå til hovedindhold

Den nye 'Klovn'? Nikolaj Lie Kaas laver komedieserie med kæmpestort hold af stjerner

Den danske skuespiller både skriver og instruerer

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


En af landets absolut største skuespillere er uden tvivl Nikolaj Lie Kaas. Nu har skuespilleren imidlertid skrevet og skal instruere en ny komedieserie med titlen 'Agent'.

I to af seriens hovedroller finder man Esben Smed som kendis-agenten Joe, mens hans ekskone portrætteres af Julie Agnete Vang.

Serien kommer endvidere til at byde på et væld af danske skuespillere, personligheder, politikere og kendisser. Listen tæller bl.a. - og hold nu fast:

Sidse Babett Knudsen, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Lars Ranthe, Dar Salim, Magnus Millang, Ulrich Thomsen, Tomas Villum, Thomas Blachman, Lars Løkke Rasmussen, Tobias Rahim, Helle Thorning-Schmidt, Melvin Kakooza, Gun-Britt Zeller, Nukâka Coster-Waldau og Sigrid Husjord.

Agent serieLÆS OGSÅ: Frank og Casper afslører deres egne 10 favoritafsnit fra 'Klovn' 

De mange navne på rollelisten kommer til at spille sig selv i fiktive og nok også noget overgjorte versioner.

Det kunne godt lugte lidt af Klovn, der som bekendt også spiller på virkelighedens kendte i alternative versioner af dem selv.

'Agent' og handler om Joe, der arbejder som agent for bl.a. skuespillere og kendisser. Firmaet han er ansat i ejes af hans mor.

Joe forsøger dog at træde ud af hendes skygge, da han har egne planer og drømme for sin karriere og firmaet.

Det kommer dog ikke til at gå helt som planlagt for Joe, der også har sin del af slås med i privaten, hvor hans ekskone forsøger at minimere hans tid med deres fælles børn.

 

Agent serie Lee Kaas Esben SmedLÆS OGSÅ: Netflix laver sin første danske komedieserie om en læge, der stjæler sin ekskærestes sæd

Det er dog som bekendt ikke første gang, at Nikolaj Lie Kaas har ageret instruktør og manuskriptforfatter. Det gjorde han nemlig også på den yderst morsomme og satiriske 'Mr. Poxycat' fra 2007, hvor man fandt Rasmus Bjerg i rollen som en noget uheldig tryllekunstner.

Nikolaj Lie Kaas fortæller selv om projektet i pressemeddelelsen:

- Jeg har altid tænkt, at der et stort potentiale i min branches originaler og historier, og jeg har altid været fascineret af mennesker og karakterer, der ikke selv kan se de åbenlyst forkerte valg, de tager.

- Sådan opstod ideen om Joe, en kendis-agent, der skal navigere rundt i underholdningsmiljøet med alt, hvad det indebærer af sindssyge situationer, samtidig med at han skal være far for sin tiårige datter.

LÆS OGSÅ: Anders Matthesen har hovedrollen i ny stjernespækket, dansk Netflix-film

- Det er en komedie oven på et drama, for jeg har været bevidst opmærksom på ikke at overgive mig til det rene drama, hvilket ligger lige for, når man skildrer et menneske, der er på en deroute.

- Men det har været mit mantra, at man skal kunne grine højlydt.

'Agent' kommer til at bestå af otte afsnit, der står til at få premiere på TV 2 i 2023.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.