Gå til hovedindhold

Disney arbejder på en serie-fortsættelse til 'Indiana Jones 5'

Kunne Mads Mikkelsen få sin egen serie?

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Harrison Ford har meldt ud, at Indiana Jones 5 bliver hans sidste film i rollen som den ikoniske arkæolog.

Derfor forventes det også af mange, at filmen, der får premiere til næste sommer, bliver den sidste i rækken.

Men nu forlyder det, at Disney allerede arbejder på en fortsættelse til Disney+ - i serieform. Det rapporterer Variety.

LÆS OGSÅ: 34 år efter: Ikonisk karakter vender tilbage i 'Indiana Jones 5'

Projektet er i sin spæde fase, og man leder stadig efter en forfatter. Dermed er det heller ikke fastlagt, om den nye serie bliver en prequel, en spin-off med karakterer fra universet eller en direkte fortsættelse til 'Indiana Jones 5'.

Variety spekulerer i, at Disney arbejder på et større Indiana Jones-univers a la deres Marvel-univers (MCU), der nu består af både film og serier. Således har kilder fortalt mediet, at produktionsselskabet ser på flere muligheder efter 'Indiana Jones 5', hvilket også kan betyde flere film – dog nok uden Harrison Ford.

LÆS OGSÅ: En tydeligt rørt Harrison Ford om 'Indiana Jones 5': "Den vil sparke røv"

Skulle en serie blive til virkelighed, så vil det ikke være første gang for Indy. I 90’erne udkom to sæsoner af 'The Young Indiana Jones Chronicles' samt fire tv-film - flere af disse var bl.a. instrueret af danske Bille August.

Man kunne spekulere i, om den nye karakter Helena – spillet af Phoebe Waller-Bridge – der siges at være Indiana Jones' guddatter, kunne få sit eget liv efterfølgende?

'Indiana Jones 5' har også Mads Mikkelsen på rollelisten, og det ville nok være naiv ønsketænkning at forestille sig, at danskerens stadig hemmeligholdte rolle kunne få sin egen serie efterfølgende. Men hvem ved?

'Indiana Jones 5' får premiere den 29. juni 2023.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.