Gå til hovedindhold

Quentin Tarantino sammenligner elsket Indiana Jones-film med dette komedie-flop

Filmskaberen lægger ikke fingre imellem

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Quentin Tarantino er en mand med mange holdninger om film, som han bestemt ikke er bleg for at dele med verden, når muligheden byder sig.

Det gjorde den for nylig i podcasten ReelBlend, hvor snakken bl.a. faldt på Steven Spielbergs Indiana Jones-film.

Det var her, at Tarantinos lidt overraskende kritik af den ellers bredt elskede Indiana Jones and the Last Crusade faldt. Det skriver Cinemabland.

Han kaldte bl.a. filmen fra 1989 med Sean Connery som Indys far for kedelig, mens han sammenlignede den med Sylvester Stallones komedie-flop 'Stop! Or My Mom Will Shoot' fra 1992.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen hylder Daniel Craig som den bedste James Bond nogensinde

Den 59-årige filmskaber sagde endda, at han faktisk slet ikke kunne lide den tredje film i Indiana-franchisen. Han foretrækker faktisk det fjerde og ellers - i visse kredse - udskældte kapitel i serien over filmen med Sean Connery, nemlig Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull fra 2008.

Det må siges at være om ikke en kontroversiel holdning, så i hvert fald en holdning, der lægger op til sin del af ophedede diskussioner.

Det skal blive interessant at høre, hvad Tarantino mon kommer til at synes om den kommende Indiana Jones 5, hvor man udover naturligvis Harrison Ford tilbage i sin ikoniske rolle også finder vores allesammens Mads Mikkelsen på rollelisten.

'Indiana Jones 5' har biografpremiere den 29. juni 2023.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.