Gå til hovedindhold

Quentin Tarantinos næste projekt er afsløret - laver populær tv-serie

Instruktøren fortsætter med cowboys og seksløbere

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Quentin Tarantino har bebudet, at hans næste og 10. film bliver hans allersidste, inden han går på pension. Måske er det derfor, at den kendte instruktør ikke har så travlt med at få dén lavet.

Til gengæld har Tarantino kastet sig over en hel del projekter - i andre former og medier. Bøger, teaterstykker, podcast og tv-serier.

Den 58-årige stjernes næste projekt som instruktør ser faktisk ud til at blive en serie, nemlig genoplivningen af den populære tv-serie Justified

Deadline skriver således, at Tarantino er i forhandlinger om at skulle instruere et afsnit eller to af serien, der har Timothy Olyphant i hovedrollen som U.S. Marshall Raylan Givens.

LÆS OGSÅ: Tarantino til sine kritikere: "I kan sutte en p**"

Projektet giver dog rigtig god mening, hvis man ser på filmskaberens CV. 'Justified' er nemlig baseret på et bogoplæg af Elmore Leonard. Tarantino er erklæret fan af forfatteren og filmatiserede selv en af hans bøger i 1997 med filmen Jackie Brown

Kunne vi faktisk få det twist, at 'Jackie Brown' og 'Justified' viser sig at foregå i samme univers? Det er nok kun ønsketænkning for nu, men det ville være et Tarantinosk træk.

Det vil heller ikke være første gang, at Tarantino instruere til tv. Allerede i 1995 stod han bag kameraet i et afsnit af 'Skadestuen' og var bl.a. i forhandlinger om at instruere et afsnit af 'The X-Files' i 1996. Mens han i 2005 lavede et dobbelt afsnit af 'CSI'.

Selv har han også udtalt, at han gerne vil lave sin egen western-serie 'Bounty Law', der optræder i hans filmunivers fra Once Upon A Time... in Hollywood.

LÆS OGSÅ: Tarantino var tæt på at lave Marvel-film med Lawrence Fishburne

Genoplivning af 'Justified' får titlen 'Justified: City Primeval', der er en direkte reference til Elmore Leonards bog af samme fra 1980 - hvor hovedpersonen altså skiftes ud med Raylan Givens.

Timothy Olyphant optrådte faktisk også i 'Once Upon a Time... in Hollywood', og nu ser det altså ud til, at han skal finde cowboyhatten frem og instrueres Tarantino af igen. Vi krydser fingre!

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.