Gå til hovedindhold

10 film du skal se i februar

Dansk Oscar-håb, et gyser-ikon og sirlige Wes Anderson

Skrevet af StreamingGuide


Der er sin del at glæde sig til i streamingland i årets anden måned. Den byder nemlig på et rigt og alsidigt udvalg af film til hjemmebiografen. Således giver vi herunder vores bud på 10 film, du kan se i februar.

Det betyder bl.a. et grusomt gensyn med gyser-ikonet Leatherface, videre til et dansk Oscar-håb og filmskaberen Wes Andersons nyeste film samt både krimi, kærlighed og Kandis.

De 10 film på streaming i februar er listet i den rækkefølge, de har premiere:

The Fallout

The Fallout

I kølvandet på et tragisk skoleskyderi forsøger den high school-studerende Vada Cavell at navigere i sine traumatiserende følgevirkninger. Vadas forhold til både sin familie, venner og verden generelt er for altid forandret.

I hovedrollen som Vada finder man Jenna Ortega, der bl.a. kan opleves i den kommende slasher-film Scream, hvor den frygtede morder Ghostface er på spil for femte gang i filmens verden.

'The Fallout' kan streames på HBO Max fra den 27. januar.

The Tinder Swindler

The Tinder Swindler

Krimidokumentaren tager sit udspring i en mand, der narrer kvinder på dating-app'en Tinder. Således lykkedes det ham at franarre en række kærlighedsøgende kvinder millionvis af dollars. Nu planlægger en håndfuld af disse kvinder imidlertid at fælde svindleren.

Filmens instruktør Felicity Morris agerede desuden producer på den yderst neverpirrende dokumentar Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer.

'The Tinder Swindler' kan streames på Netflix fra den 2. februar.

Kandis for livet

Kandis for livet

Dokumentarfilmen handler om dansktop-bandet Kandis og deres karismatiske forsanger Johnny samt ikke mindst en gruppe af bandets mest loyale fans.

'Kandis for livet' portrætterer dybt personlige fortællinger om ulykkelig kærlighed, ensomhed, at tage afsked med dem, man elsker og hvordan musikken kan bruges til at komme igennem livets problemer.

'Kandis for livet' kan streames på DR TV fra den 4. februar.

Venuseffekten

Venuseffekten

Den danske romantiske komedie handler om den 25-årige Liv, der bor i provinsen og stadig ikke har klippet navlestrengen til forældrene. Men da hun helt uforberedt forelsker sig i den eventyrlige Andrea, vender det op og ned på hendes liv.

Instruktør Anna Emma Haudal har tidligere stået bag den populære ungdomsserie Doggystyle og har således nu sin spillefilmsdebut.

'Venuseffekten' kan købes på Blockbuster fra den 3. februar og lejes fra den 14. februar.

Flugt

Flugt

Den animerede dokumentarfilm handler om 36-årige Amin, der kom til Danmark som flygtning for over 20 år siden. Gennem en række interviews fortæller han for første gang sandheden om sin farefulde flugt fra Afghanistan og om sin lykkelige barndom i 80'ernes Kabul, der blev erstattet af et liv på flugt efter at den nådesløse borgerkrig forvandlede byen til en krigszone.

’Flugt’ handler på sin vis om en mand, som prøver at finde et hjem. Den danske film fik verdenspremiere på Sundance Film Festival 2021, hvor den vandt prisen for "Bedste Internationale Dokumentar" og er dette års bud på en dansk Oscar-vinder.
 
'Flugt' kan streames på DR TV fra den 7. februar.

I Want You Back

I Want You Back

Den romantiske komedie 'I Want You Back' byder på sin del af kærlighedsforviklinger og -kvaler. Man møder nemlig her Peter og Emma i deres 30'ere, som for nyligt begge er blevet dumbet af deres kærester. 

Den sårede duo går imidltertid nu sammen for at ødelægge deres eks-kæresters nye forhold i håbet om at vinde dem tilbage. Charlie Day og Jenny Slate spiller henholdsvis Peter og Emma.

'I Want You Back' kan streames på Amazon Prime fra den 11. februar.

The French Dispatch

The French Dispatch

Den detaljeorienterede filmskaber Wes Andersons 'The French Dispatch' er et kærlighedsbrev til journalister, som foregår på redaktionen af en amerikansk avis i en fiktiv fransk by i det 20. århundrede.

Filmen byder på en sand stjernerække af skuespillere.
Bl.a. Wes Andersons favoritter som Bill Murray, Tilda Swinton, Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Owen Wilson og Frances McDormand. Videre finder man Timothée Chalamet, Elisabeth Moss, Kate Winslet og Benicio Del Toro. Imponerende!

'The French Dispatch' kan streames på Disney+ fra den 16. februar.

Beck 58 minutter

Beck - 58 minutter

Et ellers helt almindeligt og roligt morgenprogram forvandler sig til et intenst gidseldrama i 'Beck - 58 minutter', da en bevæbnet mand dukker op i studiet - live på tv! Her ender Alex Beijer således i den dramatiske situation, hvor manden med sin pistol truer entreprenøren Tomas Tormalm, der ligeledes gæster programmet.

Den allerede anspændte situation eskalerer hurtigt, da alle i studiet ender som mandens gidsler. Nu må Beck-gruppen således forsøge at gøre deres for at afmontere den farlige gidseltagning, inden det er for sent.

'Beck - 58 minutter' kan streames på C more fra den 18. februar.

Texas Chainsaw Massacre

The Texas Chainsaw Massacre

Den nye 'Texas Chainsaw Massacre' er en fortsættelse til klassikeren The Texas Chain Saw Massacre fra 1974. Efter næsten 50 år kommer Leatherface her ud fra sit skjul, da en gruppe unge får forvildet sig ind på hans enemærker langt ude på landet i Texas.

Det nye kapitel fungerer som en direkte fortsættelse til den første film. Leatherfaces filmiske tilbagekomst er skrevet og produceret af Fede Alvarez, der tidligere har stået bag gyserfilm som Evil Dead og Don't Breathe.

'The Texas Chainsaw Massacre ' kan streames på Netflix fra den 18. februar.

Kimi

Kimi

Krimidramaet handler om en ung tekniker, der under Corona-pandemien i Seattle finder beviser på en forbrydelse. Hun bliver dog mødt af modstand, da hun forsøger at rapportere det til sit firma, hvorfor hun nu må se sin største frygt i øjnene, nemlig at forlade sin trygge lejlighed for at få sandheden for dagens lys.

Hovedrollen indtages af Zoë Kravitz, der spiller Catwoman i den kommende The Batman, mens instruktørstolen indtages af Steven Soderbergh, der tidligere har skabt spænding med film som Contagion og Ocean's Eleven samt de to efterfølgere. David Koepp har tidligere også forfattet manuskripterne til bl.a. Jurassic ParkMission: Impossible og Panic Room.

'Kimi' kan streames på HBO Max fra en endnu ukendt dato på HBO Max i februar.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke

Relaterede nyheder

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.