Gå til hovedindhold

10 serier du skal se i januar 2022

Krimi, komedie, Marvel og flere danske titler til vintermåneden

Skrevet af StreamingGuide


2022 står for døren, og i januar sparkes endnu et spændende serieår i gang.

Den kolde og mørke vintermåned byder heldigvis på masser af underholdning og hygge til sofaen, hvor vi i januar bl.a. kan opleve en ny dansk Netflix-serie, den afsluttende sæson på en af DR's mest succesfulde serier nogensinde samt hele to af vores mest ventede serier i 2022.

Se de 10 serier, du skal streame i løbet af januar herunder.

doggystyle.jpg

Doggystyle - sæson 3

Asta og Jose vender tilbage på skærmen for sidste gang i 3. sæson af hitserien 'Doggystyle', som passende kan nydes med tømmermændene på premieredagen den 1. januar.

Den unge kvinde Asta drømmer om at blive elsket og beundret. Hun søger kærligheden i en mand med det rigtige image og jagter en karriere som skuespiller.

Første sæson blev en enormt succes. Seriens første afsnit blev således det mest streamede program på DRTV i 2018 med over 500.000 seere.

Ungdomsserien blev skudt i gang med den 21-årige Asta, der efter flere nedture i hovedstaden midlertidigt flyttede hjem til sine forældre i Odsherred, hvor hun skulle få en hverdag til at fungere i et miljø, som hun ellers havde vendt ryggen.

Se sæson 3 af 'Doggystyle' fra den 1. januar på DRTV.

Euphoria_S2_main.100310.jpg

Euphoria - sæson 2

Efter to og et halvt års ventetid får vi endelig den opfølgende sæson til den prisbelønnede 'Euphoria', der handler om den unge stofmisbruger Rue og hendes jævnaldrende i en lille by.

Denne gang følger vi igen den 17-årige kvinde, som i sin søgen efter håb forsøger at balancere kærlighed, tab og afhængighed.

Zendaya vandt i 2020 en Emmy-statuette for sin præstation som Rue. Serien vandt derudover Emmy-priser for bedste make-up og bedste originale musik og lyrik.

'Euphoria' er skabt og skrevet af Sam Levinson, der i 2021 også samarbejdede med Zendaya på Netflix-filmen Malcolm & Marie.

'Euphoria' - sæson 2 får premiere på HBO Max den 10. januar.

peacemaker2 (1).jpg

Peacemaker

John Cenas "superhelt" Peacemaker fik sin debut i biograffilmen The Suicide Squad - nu kommer så karakterens helt egen serie.

Peacemaker er dedikeret til at skabe fred i verden og skyr ingen midler for at opnå det. Cena har selv beskrevet karakteren som en slags "douchebag Captain America".

Bag både filmen og den nye serie står Guardians of the Galaxy-instruktøren James Gunn, der har skrevet og instrueret 'Peacemaker'.

'Peacemaker' kan ses fra den 13. januar på HBO Max.

johannamoller.jpg

Johanna Möller - Sveriges mest forhadte kvinde

En af Sveriges mest spektakulære og mediedækkede mordsager fandt sted i 2017, da Johanna Möller blev idømt fængsel på livstid for mordet på sin far og mordforsøg på sin mor.

Krimidokumentaren sætter fokus på, hvorvidt Möller fik en retfærdig rettergang - eller blev hun dømt på et for løst grundlag?

Serien giver også for første gang nogensinde hovedpersonens egen version af historien, da Viaplay som det første medie har besøgt hende i fængslet.

'Johanna Möller - Sveriges mest forhadte kvinde' får premiere den 13. januar på Viaplay.

dalgliesh (1).jpg

Dalgliesh

Krimiserien baseret på P.D. James' detektivromaner bliver fornyet i 'Dalgliesh', der handler om detektiven og poeten Adam Dalgliesh.

Bertie Carvel spiller hovedrollen, som stadig sørger over sin kones død, mens han efterforsker usædvanlige mordsager.

'Dalgliesh' kan ses på C More fra den 17. januar.

asweseeit.jpg

As We See It

Komedieserien 'As We See It' handler om Jack, Harrison og Violet, som alle er i 20'erne, bor i den samme lejlighed og alle er på autismespektret.

Vi følger vennergruppen i deres jagt på at finde arbejde, skabe nye venskaber og finde kærligheden. Men det kan være svært at navigere i en verden, som ikke forstår dig.

Se 'As We See It' på Amazon Prime fra den 21. januar.

servant.jpg

Servant - sæson 3

Plottwist-mesteren M. Night Shyamalan er tilbage med endnu en sæson af gyserserien 'Servant', hvor Harry Potter-skuespilleren Rupert Grint bl.a. ses på rollelisten.

Den mystikfyldte serie handler om et par i Philadelphia, der sørger efter en forfærdelig tragedie har skabt en dyb kløft i deres ægteskab.

Tragedien fortsætter dog, da en mystisk kraft har fundet vej ind i deres hjem.

'Servant' - sæson 3 får premiere på Apple TV+ den 21. januar.

ozark.jpg

Ozark - sæson 4, del 1

Hitserien 'Ozark' vender tilbage med første del af 4. sæson denne januar, hvor friheden fra narkokartellet endelig virker indenfor rækkevidde.

Men flosser i de familiære relationer viser sig at være et større problem end som så og kan ende med at blive Byrde-familiens ultimative undergang.

Krimiserien har fuldt Marty og Wendy Byrdes liv siden første sæson i 2017, da Marty kommer i forbindelse med et mexicansk narkokartel. Herefter bliver han nødt til at føre et dobbeltliv, hvor han udadtil lever et almindeligt familieliv samtidig med, at han hvidvasker penge for narkokartellet.

Sæson 4, del 1 af 'Ozark' får premiere den 21. januar på Netflix.

Hit_Monkey_Select_2 (1).jpg

Marvel's Hit-Monkey

'Hit-Monkey' handler om en abe, der bliver trænet som lejemorder, men da hans lærermester dør - og kommer tilbage som spøgelse - igangsætter aben et hævntogt mod den kriminelle underverden i Japan.

Karakteren er baseret på en tegneserie fra Marvel, men fungerer ikke som en del af forlagsgigantens populære cinematiske univers MCU.

Serien er ikke for børn, selvom den har en abe i hovedrollen, men er derimod tættere på den ligeledes animerede voksenserie fra Marvel M.O.D.O.K.

'Marvel's Hit-Monkey' får premiere den 26. januar på Disney+.

chosen (1).jpg

Chosen

Duoen bag The Rain er tilbage med endnu en dansk Netflix-serie, som denne gang er en sci-fi-fortælling om den unge Emma, hvis virkelighed pludselig bliver vendt på hovedet, da hun indser, at verden ikke er så sikker og vidunderlig, som hun troede, den var. 

'Chosen' er en nervepirrende og absurd historie, som udspiller sig i udkanten af Danmark i byen Middelbo. Ifølge byens historie, blev den verdensberømt, da en meteor styrtede ned netop der for 17 år siden.

Men da Emma ved et uheld opdager, at historien om meteoren er løgn, afslører hun samtidig den farlige og usandsynlige sandhed om sin barndomsby.

'Chosen' kan ses på Netflix fra den 27. januar.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.