Gå til hovedindhold

Dwayne Johnson gør grin med Vin Diesel i ny film - og han elsker det

The Rock vil dog ikke tage æren for vittigheden

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Fjendskabet mellem muskelbundterne Dwayne Johnson og Vin Diesel går langt tilbage. Og det ser ikke ud til at være slut lige foreløbigt.

Se en gennemgang af deres beef her.

Nu blusser konflikten op igen i forbindelse med The Rocks kommende Netflix-film Red Notice.

Filmen har nemlig inkluderet en joke om Vin Diesel og en audition på musicalen 'Cats'. Det er dog ikke noget, som Dwayne Johnson vil tage æren for, selvom han synes, det er sjovt. Det fortæller han i et nyt interview med The Jess Cagle Show (se videoen nederst):

- Vittighederne stopper aldrig. Folk spørger mig om det, og de finder bare en vej. Det er interessant, de her Vin Diesel jokes, som fungerer rigtig fint for publikum i øvrigt, hvilket altid er en god ting, fordi det faktisk handler om dem - men folk tror, at de her vittigheder kommer fra mig, og det gør de faktisk ikke.

- Du ville blive overrasket over, hvor mange mennesker som kommer til mig og siger "Jeg har en god én. Jeg har en fantastisk Vin Diesel-vittighed mere". Det er jeg sikker på, at du har. Det er altid sjovt.

Så hvis du en dag møder Johnson og gerne vil bonde med stjernen, så skal du bare have et par Vin Diesel-jokes klar.

I 'Red Notice' spiller The Rock en FBI-agent, som jagter to rivaliserende tyve i skikkelse af Ryan Renyolds og Gal Gadot.

'Ret Notice' får premiere den 12. november på Netflix.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.