Gå til hovedindhold

Efter 6 år: Elsket karakter vender tilbage i 'Badehotellet'

Tredje og nyeste afsnit byder på gensyn med gammel kending

Skrevet af Caroline Gottlieb


Den seneste sæson af Badehotellet har bragt os tilbage til en velkendt atmosfære, men ikke uden spænding og overraskelser.

Efter en langvarig periode med fravær vendte en karakter, som adskillige fans har savnet, tilbage i sæson 10, episode 3 - det var Fie (Rosalinde Mynster).

Fie trådte ind i rampelyset igen efter at havde været fraværende fra 'Badehotellet' siden sæson 5. Det er seks år siden. 

Dengang overtog hun stedet efter Fru. Andersen, men hendes liv tog en ny drejning, da hun fulgte sin forlovede, Morten Enevoldsen, til England lige inden krigen. Siden da har Fie ikke fremgået i serien. 

badehotellet_fie_.jpg

I det seneste afsnit af 'Badehotellet', der blev udgivet på TV 2 søndag den 17. marts, blev vi endelig forenet med et glimt af Fie, da hun telefonerer med Fru. Andersen.

LÆS OGSÅ: Skaberne af 'Badehotellet' afslører seriens egentlige hovedrolle

Da Morten på vegne af de engelske befrielsesstyrker stadig er leder af den store lejr i Grove, har han kun været hjemme på kort besøg hos familien i Newcastle, mens Fie har passet rederiet.

Dette møde mellem Fie og Fru. Andersen var ikke kun en vigtig begivenhed i serien, da øjeblikket også er fyldt med nostalgi for seerne. Efterspørgslen efter at se Fie igen har været markant, siden hun forlod serien i sæson 5, og det var en fornøjelse at se hende vende tilbage til skærmen, i sidste sæson af ’Badehotellet’. 

Badehotellet kan ses på TV2 Play.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.