Gå til hovedindhold

Elsket eventyrserie forlænges med én sidste sæson på Netflix

3. sæson er allerede optaget

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Netflix har nu bragt den glade nyhed, at de har fornyet den elskede post-apokalyptiske eventyrserie Sweet Tooth for en tredje og sidste sæson, som allerede er færdigfilmet på New Zealand. Serien foregår på en version af Jorden, der er hærget af en mystisk virus, mens hybridversioner af menneske-dyre-børn dukker op.

Med Gus (Christian Convery) i hovedrollen som en nysgerrig og modig halvhjort-hybrid tager Sweet Tooth os gennem ruinerne af USA, mens drengen knytter et ubrydeligt bånd med Tommy Jepperd (Nonso Anozie), også kaldet Big Man.

Med denne sæson-fornyelse kan mange fans nu ånde lettet op. Netflix har den seneste tid været slemme til at aflyse nogle af deres dyreste serier, hvilket også er en kategori, som 'Sweet Tooth' falder i med sine kostbare fantasy-elementer.

Nu vil holdet bag fan-favoritserien dog få den finansiering, de har brug for til at fortælle historien til ende.

LÆS OGSÅ: Efter kun en enkelt uge: Ny Netflix-serie er forlænget med en sæson 2

Selvom serien er baseret på en række tegneserier, der er skrevet og tegnet af Jeff Lemire, har Netflix-versionen taget sig flere kreative friheder for at give publikum en mere håbefuld version af hybridernes apokalypse.

Ikke desto mindre fortalte de to første sæsoner nogle af tegneseriens hovedhistorier, hvorimod den kommende tredje sæson vil tage Gus og Big Man til Arktis, hvilket er, hvor Lemires originale historie slutter.

De to første sæsoner af Sweet Tooth kan ses på Netflix netop nu.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.