Gå til hovedindhold

HBO lukker tre populære serier, men forlænger 'The Last of Us' med sæson 2

2023 starter med en række aflysninger

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


I løbet af januar har HBO været ude med kniven – og givet tre af deres populære serier dødsstødet.

Gossip Girl vendte i 2021 tilbage på skærmen med et såkaldt reboot, men allerede efter to sæsoner bliver serien lagt i graven. Og således kan den ikke leve op til den oprindelige udgaves seks sæsoner.

Showrunner og executive producer Joshua Safran har på Instagram skrevet, at de ikke selv har opgivet håbet om en tredje sæson, selvom det ikke bliver på HBO Max:

- Vi leder i øjeblikket efter et nyt hjem, men i dette klima bliver det måske en kamp op ad bakke, og hvis det her er slutningen, så sluttede vi i det mindste på det højeste af det højeste.

LÆS OGSÅ: 5 gange Netflix har knust vores hjerter ved at aflyse serier

Det er dog ikke den eneste serie, som har fået saksen af streamingtjenesten.

I sidste uge lukkede DC Television nemlig også ned for deres populære superhelte-serier 'Doom Patrol' og 'Titans', som begge stopper efter deres nuværende fjerde sæson.

Mange har spekuleret i, at det ville være tilfældet efter som, at DC har skiftet ud i deres kreative ledelse i skikkelse af de nye chefer Peter Safran og James Gunn.

James Gunn har dog været ude på Twitter og afvise, at det har noget med hans tiltrædelse at gøre. Beslutningen om at lukke DC-serierne var trukket før, at han kom til.

LÆS OGSÅ: Bemærkede du det? Første afsnit af 'The Last of Us' bruger sjov detalje fra spillet

I den positive afdeling har HBO forlænget The Last of Us med en sæson 2. Det kommer måske ikke som nogen stor overraskelse, eftersom serien har vist sig som en kæmpesucces allerede efter blot to afsnit.

'The Last of Us' er baseret på spilserien af samme navn, og det spekuleres nu i, at man i den næste sæson vil tage fat på det andet spil. Vi ved dog endnu ikke, hvor langt tidslinjen i sæson 1 strækker sig endnu.

- Jeg er ydmyg, beæret og ærlig talt overvældet over, at så mange mennesker har tunet ind til vores genfortælling af Joel og Ellies rejse. Samarbejdet med Craig Mazin, vores fantastiske hold og HBO overstiger allerede mine høje forventninger. Nu har vi den fantastiske fornøjelse at få lov til at gøre det igen med sæson to!, udtaler co-showrunner og spilskaber Neil Druckmann i en pressemeddelse.

'The Last of Us' kan ses på HBO Max nu.

Sidste del af 4. sæson af 'Titans' forventes at få premiere på HBO Max til april.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.