Gå til hovedindhold

Er det virkelig hende? Oscar-vindende skuespiller i vild forvandling i ny musical

Klassiker i nye klæder

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Hende her ser virkelig ikke særlig rar ud. Men er det virkelig Emma Thompson, der gemmer sig bag make-uppen i rollen som den strenge rektor Miss Trunchbull? Ja, den er god nok.

Oscar-vinderen indtager nemlig den skræmmende rolle i den nye familie-musical Roald Dahl's Matilda the Musical. Se filmens nye trailer herunder.

I titelrollen som den kvikke og nysgerrige Matilda finder man Alisha Weir, der går imod netop den undertrykkende Trunchbulls forsøg på at kue alle sine elever på skolen.

LÆS OGSÅ: Top 6 - Emma Thompsons bedste filmroller

Rektoren vil nemlig stoppe alle børnenes selvstændige tanker og frie fantasi, koste hvad det vil. Det kommer dog ikke til at ske, hvis det står til den fantasifulde Matilda.

Filmen er baseret på musicalen 'Matilda', der desuden er baseret på Roald Dahls børneklassiker af samme navn fra fra 1988.

Det er i øvrigt ikke første gang, Emma Thompson går linen ud i forvandlingens navn, og i de to Nanny McPhee-film samt som professor Sybil Trelawney i Harry Potter-serien skal man kigge godt efter, for at finde den kønne skuespiller.

'Roald Dahl's Matilda the Musical' kan ses på Netflix fra den 25. December.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.