Gå til hovedindhold

Frank og Casper lærer at lave "en Dejan" i nyt klip fra 'Klovn'

Den nye sæson er lige på trapperne

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Nye tåkrummende pinligheder ruller snart over skærmen, når den nye sæson af Klovn får premiere den 6. juni - og nu er der kommet et klip, som gør ventetiden lidt sjovere.

I klippet er Frank og Casper på restaurant med den danske skuespiller Dejan Čukić, som er kendt fra bl.a. I Kina spiser de hunde og tv-serien Nikolaj og Julie. Se klippet øverst, hvor man kan lære at lave "en Dejan". 

Den 8. sæson, som har fået undertitlen 'Vore bedste år', er ifølge komikerduoen en af de bedste, de har lavet.

- Den nye sæson er et dejligt miks af nyt og gammelt, og det har inspireret os og givet os ny energi, siger Frank Hvam i et interview med TV2.

Sæsonen handler om at være fyldt 50 år og have alt det, man drømte om, men alligevel lave rod i sagerne. Ifølge Frank og Casper er skulle det være den ærligste sæson, de har lavet.

- Det er jo i bund og grund dét, 'Klovn' er. En ærlig serie om en mand, der har alt, men samtidig er i stand til at ødelægge det med bagateller. Det sker også i den nye sæson, fortæller Casper Christensen.

Casper Christensen står for første gang både foran, men også bagved kameraet som instruktør på seriens otte afsnit.

Foruden Dejan Čukić byder sæsonen som altid på et væld af kendisser i gæsteroller, hvor vi bl.a. skal møde Pilou Asbæk, Morten Messerschmidt, Stéphanie Surrugue og mange andre. Her kan du se listen over alle de medvirkede i den nye sæson.

Den nye sæson af 'Klovn' får premiere på TV2 og TV2 Play den 6. juni.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.