Gå til hovedindhold

Guardians of the Galaxy-stjerne forlader Marvel og bliver en del af 'Knives Out 2' med Edward Norton

Fra superhelt til mordmistænkt?

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Den tidligere wrestler Dave Bautista blev en filmstjerne, da han charmerede alt og alle som den muskuløse Drax the Destroyer i Guardians of the Galaxy. Men karrieren som Marvel-superhelt ser ud til at være slut.

I et interview med IGN fortæller den 52-årige skuespiller, at den næste 'Guardians of the Galaxy vol. 3' "formentlig bliver afslutningen på Drax". I et opslag på Twitter har Bautista bekræftet, at han går på superhelte-pension, men at karakteren kan fortsættes af en anden.

Dette på trods af, at han afslører, at instruktør James Gunn tidligere har luftet ideen om en spin-off-film med Drax og karakteren Mantis.

Bautista er også en af de få fra Guardians of the Galaxy-holdet, som faktisk ikke er sat til at optræde i den kommende Thor 4: Love and Thunder, der bl.a. har Star-Lord og Nebula med.

Men stjernen kommer ikke til at mangle arbejde. I samme ombæring er det nemlig blevet offentliggjort, at han bliver en del af den kommende krimi 'Knives Out 2', som Netflix opkøbte for nylig.

I filmen kommer han til at stå overfor Daniel Craig, der er tilbage som privatdetektiven Benoit Blanc. Det vides dog ikke hvilken rolle, som den store eks-wrestler skal indtage. Men mon ikke det er en mordmistænkt?

Edward Norton gør også Bautista følgeskab i den nye 'Knives Out 2', der igen skrives og instrues af Rian Johnson.

Den 21. maj er Dave Bautista aktuel i Zack Snyders zombiefilm 'Army of the Dead' på Netflix.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.