Gå til hovedindhold

Netflix køber 'Knives Out' 2 & 3 for svimlende millard-beløb

Daniel Craig skal løse nye mordgåder i to kommende film

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Det føltes som noget, der var revet ud af en Agatha Christie-roman, da Knives Out - var det mord? kunne ses på det store lærred i slutningen af 2019. 

I filmen, der bragte nyt liv til den klassiske mordmysterie-genre, spillede Daniel Craig privatdetektiven Benoit Blanc, der skulle opklare det mystiske mord på krimiforfatteren og rigmanden Harlan Thrombey, som blev spillet af den nu afdøde Christopher Plummer (The Sound of Music, Beginners). 

Krimien blev en kæmpesucces og indkasserede endda også en Oscar-nomiering for sit manuskript. Vi har længe vidst, at en fortsættelse med Daniels Craigs privatdetektiv med den påfaldende sydstatsaccent Benoit Blanc var i støbeskeen.

Processen har nu skiftet gear, fordi Netflix må siges at være ualmindeligt begejstret for den første film. De har nemlig indgået en historisk aftale med filmens instruktør og manuskriptforfatter Rain Johnson (Star Wars: The Last Jedi) om at købe rettighederne til ‘Knives Out 2’ og ‘Knives Out 3’ for et sammenlagt beløb på hele 450 mio. dollars (svarende til knap 3 mia. danske kroner!)

Foruden Craig, der i øvrigt snart kan ses som James Bond for sidste gang i Bond 25: No Time to Die, er det endnu uvist, hvem der kommer til at optræde på rollelisten til de næste to film.

Den første film havde dog noget af en stjernespækket rolleliste, hvor navne som bl.a. Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Chris Evans og Michael Shannon var på plakaten. Men ingen af karakterne fra familien Thrombey forventes at vende tilbage.

Mon ikke, at Netflix er klar til at bruge lidt flere millioner på et nyt line op af stjerner til den næste mordgåde, når optagelserne til 'Knives Out 2' begynder til sommer, som det forventes lige nu. 

‘Knives Out - var det mord?’ kan lejes/købes på Viaplay, Blockbuster, SF Anytime, Grand Hjemmebio m.fl.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.