Gå til hovedindhold

Harry Potter-serie rykker for alvor på sig nu

Erfarne kræfter skal svinge tryllestaven

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Vi har vidst i noget tid, at Warner Bros. havde planer om at producere en serie baseret på JK Rowlings yderst populære Harry Potter-bøger. Nu er der taget et stort skridt mod vores alles tilbagevenden til Hogwarts, da vi nu ved, hvem der skal stå for projektet.

Det bliver Francesca Gardiner og Mark Mylod, der skal være kaptajner på Potter-skibet, og de kommer begge med ganske imponerende CV.

Gardiner har senest været executive producer og forfatter på store serier som Killing Eve, His Dark Materials og Succession, hvoraf sidstnævnte rundede af i en hagl af priser i 2023.

Mylod har ligeledes været en af nøglekræfterne bag 'Succession' siden dens begyndelse og har derudover bl.a. instrueret afsnit af både Game of Thrones, den kommende anden sæson af The Last of Us samt spillefilm som The Menu.

Gardiner bliver hovedforfatter, mens Mylod skal instruere flere af seriens afsnit.

LÆS OGSÅ: Disney-flop med Nicolas Cage brugte magi bedre end Harry Potter-filmene

Vi har længe vidst, at Rowling selv vil være executive producer på serien, men hun forventes ikke at have dag-til-dag involvering.

Casting til de ikoniske hovedroller, der i filmene blev spillet af Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint, vil blive annonceret senere. En dato for serien er ligeledes endnu ikke fastsat, men Warner Bros.-chefen David Zaslav sagde tidligere på året, at målet var en udgivelse i 2026.

Selvom skuespilleren bag den berillede troldmand i de originale film, Daniel Radcliffe, har afvist, at han kommer til at medvirke i serien, har han udtrykt begejstring for projektet og afsløret, hvilken bog han mest glæder sig til at se komme til live i serieformat. Læs mere om det her.

Projektet skulle efter sigende følge de oprindelige bøger meget trofast og sigter dermed efter at dække syv sæsoner, hver dedikeret til en af ​​de syv Harry Potter-bøger.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.