Gå til hovedindhold

Hypet seriemorder-film kommer endelig til Danmark

Den Golden Globe-nominerede 'The Little Things' får streaming-premiere

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Den dystre seriemorder-film The Little Things udkom i januar til stor opmærksomhed i USA. Vi måtte dog kigge langt efter en premiere i Danmark, hvor biograferne var lukkede. 

Nu kan vi dog endelig se den Golden Globe-nominerede film, der udkommer direkte på streaming den 19. marts, hvor den kan købes/lejes på tjenester som fx Blockbuster.dk.

I 'The Little Things' indtages hovedrollerne af Denzel Washington og Rami Malek som to betjente, der efterforsker en række brutale mord.

Det sætter dem på sporet af en seriemorder - og de mistænker en mystisk enspænder spillet af Jared Leto, der modtog en Golden Globe-nominering for sin præstation.

Filmen er skrevet og instrueret John Lee Hancock, der senest var aktuel på Netflix med 'The Highwaymen'. Hancock skrev allerede manuskript i 1993 til Steven Spielberg, der dog mente, at historien var for mørk.

'The Little Things' får dansk streamingpremiere den 19. marts.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.