Gå til hovedindhold

Hypet seriemorder-film kommer endelig til Danmark

Den Golden Globe-nominerede 'The Little Things' får streaming-premiere

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Den dystre seriemorder-film The Little Things udkom i januar til stor opmærksomhed i USA. Vi måtte dog kigge langt efter en premiere i Danmark, hvor biograferne var lukkede. 

Nu kan vi dog endelig se den Golden Globe-nominerede film, der udkommer direkte på streaming den 19. marts, hvor den kan købes/lejes på tjenester som fx Blockbuster.dk.

I 'The Little Things' indtages hovedrollerne af Denzel Washington og Rami Malek som to betjente, der efterforsker en række brutale mord.

Det sætter dem på sporet af en seriemorder - og de mistænker en mystisk enspænder spillet af Jared Leto, der modtog en Golden Globe-nominering for sin præstation.

Filmen er skrevet og instrueret John Lee Hancock, der senest var aktuel på Netflix med 'The Highwaymen'. Hancock skrev allerede manuskript i 1993 til Steven Spielberg, der dog mente, at historien var for mørk.

'The Little Things' får dansk streamingpremiere den 19. marts.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.