Gå til hovedindhold

Ikonisk og sexet 80'er-thriller genindspilles som serie: Her er de nye hovedroller

Se den første trailer

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


En gift mands one night stand hjemsøger ham, da elskerinden begynder at stalke ham og hans familie. Det er udgangspunktet for Adrian Lynes ikoniske pyskologiske thriller Fatal Attraction fra 1987, der på dansk er kendt som 'Farligt begær'.

Den historie vækkes nu til live og genindspilles som en serie for SkyShowtime. Se den første trailer nederst i artiklen.

I filmen fra 1987 ses Michael Douglas og Glenn Glose i de to bærende hovedroller, sidstnævnte indkasserede endda en Oscar-nominering for sin præstation. Faktisk opnåede 'Fatal Attraction' intet mindre end seks normeringer ved den prestigefyldte uddeling, herunder også for Bedste film.

SE OGSÅ: Ikonisk Arnold Schwarzenegger-film bliver til serie - se den første trailer

Hovedrollerne i den nye serie overtages af Joshua Jackson og Lizzy Caplan, mens rollen som hustruen spilles af Amanda Peet. Hun blev i filmversionen portrætteret af Anne Archer, som faktisk også fik en Oscar-nominering for sin præstation.

Joshua Jackson fik sit gennembrud som den charmende Pacey i 'Dawson's Creek'. Han har i sin karriere etableret sig som en habil serieskuespiller i bl.a. også titler som 'Fringe', 'The Affair' og senest i true crime-dramaet Dr. Death.

Lizzy Caplan har været aktiv siden starten af 00'erne, hvor hun har slået sit navn fast i film som Cloverfield, Mean Girls og Now You See Me 2, mens hun i 2019 indtog rollen som Stephen King-karakteren Annie Wilkes i tv-serien 'Castle Rock'.

LÆS OGSÅ: Endelig kan ikonisk 80’er-serie med Bruce Willis få streamingpremiere

Den originale 80'er-film har i eftertiden fået en del kritik for sin fremstilling af mental sygdom. Det er bl.a. en af disse ting, som den nye serie vil have ekstra fokus på:

- Den nye serie vil udforske farligt begær og tidløse temaer som ægteskab og utroskab med et moderne blik på attituden omkring stærke kvinder, personlighedsforstyrrelser og tvangskontrol, står der bl.a. i SkyShowtimes pressemeddelelse.

Alexandra Cunningham - kvinden bag bl.a. den populære true crime-serie Dirty John - har skabt den nye serie.

'Fatal Attraction' vil bestå af otte afsnit og får premiere på SkyShowtime 1. maj.

Fatal Attraction
Foto: SkyShowtime
Foto: SkyShowtime
Foto: SkyShowtime

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.