Gå til hovedindhold

Marvel-stjerne taler med sin egen penis i ny serie

'Pam & Tommy' bliver en vild oplevelse

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


I næste måned venter en af årets vildeste serier i form af Pam & Tommy, der handler om den berygtede sexvideo mellem Pamela Anderson og Tommy Lee, der bliver stjålet og efterfølgende brugt til at afpresse dem.

Marvel-stjernen Sebastian Stan (Winter Soldier) indtager rollen som trommeslageren Tommy Lee, og det har været noget af en opgave. Især et særligt aspekt af den præstation kommer til at stjæle rampelyset - nemlig Tommys pik - som han taler med. Og ja, den svarer tilbage! (Jason Mantzoukas er stemmen).

Det obskure venskab stammer fra musikerens selvbiografi, fortæller seriens skaber Robert Siegel til Variety. Her afslører Stan tilmed, hvordan det var at lave scenen:

- Til slut behandlede jeg det som om, det var en intim samtale mellem venner, som du måske har, når de er ved at blive forelskede.

LÆS OGSÅ: Redaktionens 15 mest ventede serier i 2022

Instruktør Craig Gillespie kalder optagelserne "akavede". Det er nemlig ikke bare en penis - det er en karakter:

- Du har fire dukkeførere, der arbejder med en animatronic penis. Og hvor meget er for meget, og begynder man at tabe hans følelsesmæssige pinsler i scenen? Forhåbentlig virker det.

Lily James spiller rollen som Pamela Anderson, mens rollelisten også tæller bl.a. Seth Rogen og Nick Offerman.

'Pam & Tommy' får premiere den 2. februar.

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.