Gå til hovedindhold

Netflix' mest populære serie bliver genindspillet... på Netflix

Mesterinstruktør er måske involveret

Skrevet af Viktor Rame


I 2021 tog den sydkoreanske Netflix-serie Squid Game verden med storm. Det brutale drama fik lynhurtigt en kæmpe tilstedeværelse i popkulturen med kostumer og memes, og det endte da også med at blive den mest sete Netflix-serie nogensinde.

Derfor burde det ikke komme som nogen overraskelse, at Netflix ikke er helt færdige med ’Squid Game’. Optagelserne til den anden sæson forventes at starte til sommer, og senere i år udkommer der også en reality-serie baseret på konceptet - her spiller deltagerne dog ikke med livet som indsats.

LÆS OGSÅ: Netflix-serien 'Squid Game' bliver til virkelighed i den største reality-konkurrence nogensinde

Men nu tyder noget altså på, at Netflix har endnu en ’Squid Game’-produktion på vej. Filmreporteren Jeff Sneider afslører nemlig i sin podcast, at en amerikansk genindspilning angiveligt er på vej. Meget vides ikke om projektet endnu, men ifølge flere af Sneiders kilder står selveste David Fincher til at producere serien.

Fincher er kendt for sit talent for psykologiske thrillers og har stået bag klassikere som Fight Club, Seven og Netflix-serien Mindhunter. Derfor er det ikke så svært at forestille sig den 60-årige instruktør stå bag den dystopiske fortælling om en gruppe mennesker, der kæmper til døden for at vinde en stor sum penge.

LÆS OGSÅ: 5 anbefalinger til dig der elsker 'Squid Game'

Man kan dog undre sig over, om det virkelig er nødvendigt med en genindspilning – og så endda så kort tid efter originalen - når det nu er den mest sete Netflix-serie nogensinde. Men måske har Netflix (og Fincher?) noget i ærmet, der gør en amerikansk genindspilning af den populære serie til et værdigt projekt.

Projektet er dog stadig i sine tidlige stadier, så intet er sikkert eller bekræftet endnu. Til gengæld kan vi i mellemtiden se frem til de andre ’Squid Game’-projekter, som er bekræftet. ’Squid Game: The Challenge’ forventes at få premiere senere i år, imens sæson 2 af den populære serie nok først kan forventes at komme ud sent i 2024 - hvis ikke senere.

Den første sæson af ’Squid Game’ kan streames på Netflix.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.