Gå til hovedindhold

Netflix-serie slår både forventninger og streamingrekord

’Bridgerton’ overhaler 'The Witcher'

Skrevet af Martin Møller Kloock


Ifølge Netflix er Bridgerton nu den mest sete serie nogensinde på tjenesten.

Det sexede periodedrama er, i løbet af sine første 28 dage, blevet set af 82 millioner husstande med et Netflix-login. Serien slog dermed Netflix’ egne estimater om, at hitserien ville nå ud til 63 millioner husstande i løbet af de første 28 dage.

Det er altså en forskel på 19 millioner abonnenter, hvilket ifølge kilder ved Netflix skyldes, at serien ikke har mistet momentum. Streamingtjenesten forventer, at de fleste seere kigger med i første halvdel af de 28 dage, hvorefter interessen normalt daler – men det er ikke sket med ’Bridgerton’.

The Witcher mister dermed rekorden, som serien havde, hvor 76 millioner startede på serien i løbet af de første 28 dage. Det bliver spændende at se om Netflix’ franske serie Lupin kan kæmpe med om tronen. Som vi skrev for nyligt, forventer Netflix, at den vil slå rekorden for en international serie. ’Lupin’ blev af Netflix estimeret til at nå ud til 70 millioner husstande i løbet af de 28 dage, men om det holder, må vi se.

’Bridgerton’ har virkelig taget internettet med storm med dens fokus på mode og sex og dens mere løse tilgang til historisk korrekthed. Stjernen fra serien Regé-Jean Page er allerede blevet internettet nye favorit til at overtage rollen som James Bond.

Netflix har da også allerede bekræftet, at en anden sæson af serien er på vej.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.