Gå til hovedindhold

Ny Netflix-film samler årets mest umage superhelte-duo

Første trailer til 'Thunder Force'

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Netflix er på vej med en ny superhelte-komedie, som vi ikke har set det før. Det er nemlig med den dynamiske duo Melissa McCarthy og Octavia Spencer i spidsen.

Herunder kan du se traileren til Thunder Force, der viser de to skuespillerinder, som barndomsvennerne Lydia og Emily, der trækker i superheltedragten.

I en verden terroriseret af superskurke har den succesfulde forsker Emily (Spencer) opfundet en teknologi, der kan give normale mennesker superkræfter. Da barndomsveninden Lydia (McCarthy) dukker op, og ved en fejl gør brug af teknologien, må de to kvinder sammen bruge deres nyerhvervede superkræfter til at redde Chicago fra den nye skurk The King.

Filmen er det nyeste projekt fra McCarthy og ægtemanden Ben Falcone, der tidligere har stået bag filmene Tammy, The Boss, Life of the Party og HBO-serien Superintelligence.

Foruden McCarthy og Oscar-vinderen Octavia Spencer er bl.a. Jason Bateman, Pom Klementieff og Melissa Leo også at finde på rollelisten sammen med Bobby Cannavale som skurken The King.

'
Thunder Force' er Netflix’ nyeste skud på stammen af superheltefilm efter streamingtjenesten sidste år bevægede sig ind i universet med filmene The Old Guard og Project Power. Denne gang dog med en helt anderledes duo i front, end vi har set før i en superheltefilm. Det er i hvert fald noget helt andet end Gal Godots Wonder Woman og Scarlett Johannssons Black Widow.

’Thunder Force’ har premiere på Netflix den 9. April 2021.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.