Gå til hovedindhold

Nykåret Oscar-vinder giver Bond kamp til stregen i storslået spionfilm

'Agents 355' er ude på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Actionfilmen Agents 355 med den nykårede Oscar-vinder Jessica Chastain, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o, Diane Kruger og Bingbing Fan kan endelig streames i Danmark.

'Agents 355' kan købes og lejes nu på Blockbuster.dk:

Blockbuster


Stjernespækket agentfilm i ånden fra Bond

Et enkelt kig på rollelisten til 'Agents 355' er vel i grunden nok til at fange alles opmærksomhed.

Man finder nemlig her en svært uimodståelige række af stjerner: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o, Diane Kruger og Fan Bingbing samt Marvel-stjernen Sebastian Stan. Vildt!

Det var netop Jessica Chastain, der oprindeligt fik idéen til en spionfilm med kvinder i front, det i stil med de legendariske film i Mission: Impossible- og James Bond-serierne.

Det er bestemt ikke dårlige filmforbilleder at have, da netop de to franchises gennem mange år har været med til at sætte standarden for actionfilm i agentland.

Nu er det så kvindernes tur til at give både Agent 007 og Ethan Hunt kamp til stregen i deres helt egen film, hvor en forestående 3. verdenskrig må og skal forhindres!

Agent 355


En intens kamp mod tiden for at redde Jorden

'Agents 355' handler om en gruppe af kvindelige og internationale agenter, der må i aktion, da et tophemmeligt og yderst farligt våben falder i de forkerte hænder.

Den talentfulde, men utilregnelige, CIA-agent Mason (Jessica Chastain) er nu nødt til at arbejde sammen en række af agent-kollegaer fra hele verden.

Her møder man således Mases tyske rival og ultimative bad-ass, agent Marie (Diane Kruger), den tidligere MI6-allierede og computerspecialist Khadijah (Lupita Nyong'o) samt den yderst rutinerede colombianske psykolog Graciela (Penélope Cruz).

Sammen begiver de hårdtslående kvinder sig ud på en dødbringende, eksplosiv og halsbrækkende mission for at vinde våbenet tilbage, før det er for sent.

Agent 355


Agenter med internationalt snit må Jorden rundt

Som man bl.a. kender det fra netop Mission: Impossible- og Bond-filmene, rejser også vores kvindelige agenter Jorden rundt på deres hæsblæsende mission.

Det betyder bl.a. en tur fra de hyggelig caféer i Paris til de menneskefyldte markeder i Marokko og videre til de overdådige auktionshuse i storslåede Shanghai.

På den farlige rejse må vores fire kvinder desuden også forsøge at være ét skridt foran den mystiske Lin Mi Sheng (Bingbing Fan), der sporer alt, de foretager sig.

'Agents 355' byder med andre ord på en sej kvartet af agenter, der må skabe et loyalitetsbånd hinanden imellem, der kan betyde Jordens redning - eller slå dem ihjel.

'Agents 355' kan købes og lejes på Blockbuster.dk nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.