Gå til hovedindhold

Pennywise vender tilbage: 'It 3' bliver til en serie

'Welcome to Derry'

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Vi har tidligere skrevet om, at instruktøren bag den nye It og It del 2, Andy Muschietti, faktisk har en idé til en tredje film om den morderiske klovn Pennywise.

På det tidspunkt fortalte It-producer Roy Lee følgende til os:

- It-historien i sig selv topper hvert 27. år, også før de to film vi har lavet. Så du kan vælge en anden tidsperiode og fortælle en historie, som skete der.

Netop det lyder til at være udgangspunktet for en ny serie, som er under udvikling hos HBO Max. Det skriver The Anker.

Arbejdstitlen er 'Welcome to Derry', som selvfølgelig referer til Maine-byen fra Stephen Kings roman, hvor Pennywise huserer - og den lyder altså til at skulle fortælle en form for for- og/eller oprindelseshistorie om klovnen.

LÆS OGSÅ: 10 gyserfilm du skal se, hvis du elsker 'Scream'

Det er vigtigt at understrege, at projektet endnu ikke har fået grønt lys fra HBO. Men et forfatterhold er hyret ind. De melder dog intet om, hvorvidt nogle fra de nye It-film vender tilbage.

It-filmene indtjente intet mindre end 1,8 mia. dollars til Waner Bros., og derfor er en fortsættelse til universet nærmest selvskrevet.

Stephen Kings bog dykker faktisk ned i nogle af Pennywise tidlige gerninger, så der er absolut inspiration at hente i romanoplægget.

Roy Lee fortalte os i 2019, at der var indledt en dialog om 'It del 3', men Muschietti skulle først have afsluttet sin kommende The Flash, som for nyligt blev rykket til 2023. Og det ser altså ud til, at Warner Bros. ikke har kunnet vente længere.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.