Gå til hovedindhold

Populær dansk krimiserie vender tilbage med sin sidste sæson - Lars Mikkelsen får hovedrollen

Tredje sæson afslører alle hemmelighederne

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Viaplays krimiserie Forhøret vender tilbage med en tredje og sidste sæson.

De to første sæsoner har skiftet hovedperson, og det bliver også tilfældet med den nye. Første sæson startede med Ulrich Thomsen, sæson 2 havde Trine Dyrholm og i den 3. sæson bliver det Lars Mikkelsen.

Sagens kerne er dog stadig den samme: Hvad skete der præcist med den døde pige Christina?

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen medvirker i ny sæson af 'Riget'

Lars Mikkelsen har således tidligere optrådt i sæson 1 som den magtfulde forretningsmand Holger Lang, der viste sig at have et særligt bånd til Christina - hvis forældre i serien bliver spillet af netop Thomsen og Dyrholm.

Christoffer Boe fortsætter som instruktør og forfatter på serien, hvis faste format er centreret om, at vores hovedperson hvert afsnit møder en ny karakter på en ny lokation, som afhøres.

Boe lover, at den nye sæson vil sætte et endeligt punkt for mordmysteriet - og at den endelige skyld bliver placeret og alle hemmelighederne afsløres. Så der er altså noget at se frem til!

De foregående sæsoner har været proppet med store danske stjerner. Historien melder endnu intet om, hvem vi kan glæde os til at se blive afhørt af Lars Mikkelsen - men mon ikke vi kan forvente os en ny perlerække af skuespillere.

'Forhøret - sæson 3' forventes at få premiere senere i år.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.