Gå til hovedindhold

Efter Afdeling Q: Ulrich Thomsen jagter morder i ny krimiserie

Se traileren til den færøske serie 'TROM'

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Ulrich Thomsen var sidste år aktuel i rollen som Carl Mørck i Afdeling Q-filmen Marco effekten og efter to sæsoner af Viaplays krimiserie Forhøret, må man sige, at den 58-årige skuespiller er i krimi-topform.

Nu er danskeren så klar til at forstætte sit stærke momentum i mystrie-genren med den nye færøske serie TROM, der netop har fået sin første trailer. Se den nederst.

Serien får premiere den 13. februar, men ud fra teaser-traileren at dømme venter der en dyster serie, som i bedste nordic noir stil byder på hemmeligheder, intriger og et opsigtsvækkende drab.  

'TROM' omhandler journalisten Hannis Martinsson (Ulrich Thomsen), der pludselig modtager en besked fra en kvinde, som påstår at være hans datter.  Kvinden skriver, at hendes liv er i fare, hvilket får Martinsson til at søge hjem til Færøerne.

Da Martinsson ankommer til Færøerne, gør han et chokerende fund. Datteren, en færøsk aktivist og dyrerettighedsforkæmper, findes død under en lokal hvalfangst. Martinsson kommer hurtigt i konflikt med det lokale politi i hans søgen efter svar, og han får optrævlet hemmeligheder og løgne i lokalsamfundet.

'TROM' er indspillet på Færøerne som den første serie nogensinde, og den smukke, men barske natur danner en stærk ramme om den spændende fortælling. 

Serien er baseret på de populære krimi-bøger af Jógvan Isaksen. Udover Ulrich Thomsen kan man bl.a. opleve skuespillerne Maria Rich og Olaf Johannessen i serien.

’TROM’ får premiere den 13. februar på Viaplay

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.