Gå til hovedindhold

Ulrich Thomsen får hovedrollen i ny barsk og smuk krimiserie

En ung pige forsvinder i 'TROM'

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


En af Danmarks største mandlige skuespillere, Ulrich Thomsen, har fået hovedrollen i tv-serien 'TROM'. Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

'TROM' foregår i den smukke og barske natur på Færøerne, hvor Thomsen spiller journalisten Hannis Martinsson, der modvilligt vender hjem til ønationen for at undersøge Sonja Pætursdóttirs forsvinden - en ung pige der har efterladt en besked på hans telefonsvarer og hævder, at hun er hans datter og frygter for sit liv.

Hjemme på Færøerne kommer Martinsson hurtigt i karambolage med det lokale politis efterforskning, da han finder Sonjas lig i det blodige Atlanterhav efter et lokalt hvaldrab. Fundet af Sonjas lig åbner op for en lang række hemmeligheder i det lille øsamfund, og Martinsson og den lokale efterforskningsleder Karla Mohr (spillet af Maria Rich), må begge beslutte, hvor langt de vil gå i jagten på sandheden.

Ulrich Thomsen har tidligere medvirket i serier som Banshee, Counterpart og The New Pope.

Se også: Ulrich Thomsens 10 bedste roller

Serien instrueres af den danske instruktør Kasper Barfoed (Dicte, Sommeren '92) og består af seks episoder.

TROM får premiere i starten af 2022 på Viaplay.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.