Gå til hovedindhold

Premieredatoen afsløret: Guardians of the Galaxy-favorit får sin egen serie

Meget mere Groot!

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Så er der endnu engang nyt fra Marvels Cinematic Universe, og denne gang er det en serie om fan-favoritten Groot fra Guardians of the Galaxy.

Serien præsenteres som en animeret serie af små film, der følger den højt elskede Baby Groot sammen med en masse andre nye og usædvanlige karakterer.

Plakaten til I Am Groot er netop landet, og den afslører, at den nye Marvel-serie lander på Disney+ den 10. august. Se plakaten nederst.

På plakaten ses Baby Groot ligge op ad Peter Quills ikoniske walkman med musik i ørerne, en luftfrisker ved sin side og en drink med paraply i.  

Det bliver som altid Vin Diesel, der lægger stemmen til det menneskelignende træ, som ser ud til at få selskab af to små pingvinlignende rumvæsner, som kan ses ved hans side.

Groot.jpg

Udover plakaten ved man endnu ikke meget om serien andet end, at den kommer til at følge Groots barndom og ungdom, hvor han roder sig ud i ballade i rummet.

Derfor vides det endnu heller ikke om nogle af hans trofaste venner fra de populære Marvel-film kommer til at gøre deres indtræden. Hvis de gør, bliver det helt sikkert i animeret form.

Det er ikke første gang, at Disney tager elskede karakterer fra deres film, og giver dem deres egen børnevenlige serie, som det sås med Olaf presents og 'Ice Age Scrat Tales'.  

Den animerede serie bliver også den første 'Guardians of the Galaxy' spin-off, og kender man Disney ret, kunne der sagtens komme flere.

'I Am Groot' kan streames fra den 10. august på Disney+.

</b>

 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.