Gå til hovedindhold

Ryan Reynolds og Will Ferrell vil uden tvivl få dig i julehumør: Se dem danse og synge i ny film

Trailer til julefilm baseret på et klassisk juleeventyr

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


"It's beginning to sound a lot like Christmas" er åbningen på den første teaser-trailer til filmen Spirited, der meget vel kan gå hen og blive den næste store juleklassiker. Du kan se traileren i bunden af artiklen.

Af alle historier, der associeres med højtiderne i december, er der nok ingen lige så kendte som 'Et Juleeventyr' (på engelsk 'A Christmas Carol'), der er blevet filmatiseret utallige gange med både folk som Bill Murray, Jim Carrey og Kermit the Frog.

Nu får vi så endnu en film baseret på den ikoniske historie - dog med et moderne twist.

LÆS OGSÅ: Deadpool-skuespiller vil aldrig arbejde med Ryan Reynolds igen: "Han hader mig"

Denne gang spilles gnavpotten Ebenezer Scrooge af den altid karismatiske Ryan Reynolds, som bliver taget igennem forskellige tidsperioder af Will Ferrell, der indtager rollen som nutidens ånd.

Reynolds har før udtalt, at filmen var meget udfordrende for ham, idet den krævede, at han både skulle synge og danse. Filmen er nemlig også en musical, hvilket er nyt for begge de populære skuespillere.

Filmen er skrevet og instrueret af Sean Anders og John Morris, der tidligere har lavet film som Instant Family og De satans chefer 2.

'Spirited' kan ses lige op til juletiden fra den 18. november på Apple TV+.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.