Gå til hovedindhold

Sæson 4 af 'Stranger Things' får endelig premieredato - og seriens store fremtidsplaner afsløres

Se også de fem nye plakat

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Endelig! Efter tre års ventetid kender vi endelig premieredatoen for den længe ventede 4. sæson af Stranger Things.

Den nye sæson bliver delt i to, således får Bind 1 premiere den 27. maj, mens Bind 2 udkommer den 1. juli på Netflix. 

Med andre ord: Sommeren er reddet!

I samme ombæring er fem nye plakater offentliggjort, mens seriens skabere, Duffer-brødrene, deler et åbent brev, hvor de bl.a. afslører, at sæson 5 bliver den sidste af 'Stranger Things'.

Brevet, som kan læses nederst i artiklen her, ser også ud til kraftigt at antyde, at Stranger Things-universet vil fortsætte efter historien om Eleven og hendes venner er afsluttet. Så selvom næste sæson bliver afslutningen, så bliver det formentlig også starten på en masse spin-offs.

Sæson 4 udspiller sig seks måneder efter Slaget ved Starcourt. Vennerne kæmper stadig med eftervirkningerne og er for første gang adskilt - på high school.

Men ny trussel dukker op, og med den følger et gruopvækkende mysterium, som måske kan gøre en ende på rædslerne fra The Upside Down.

Herunder kan de nye plakater ses, der hver især repræsenterer denne sæsons centrale lokations:

Stranger Things, NetflixStranger Things, NetflixStranger Things, NetflixStranger Things, NetflixStranger Things, NetflixStranger Things, Netflix

 

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.