Gå til hovedindhold

Stranger Things: Sæson 4 bliver seriens mørkeste og mest uhyggelige

Netflix-serien når nye højder ifølge Finn Wolfhard

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Netflix-serien Stranger Things får snart sin 4. sæson, som ifølge seriens skuespiller Finn Wolfhard bliver den mørkeste sæson til dato. Wolfhard fortalte i et interview med CBC, at serien bliver både sjovere, mørkere og mere trist for hvert år - og at sæson fire ikke er nogen undtagelse.

Stranger Things-skuespillerne Gaten Matarazzo og Joe Keery har også tidligere udtalt, at den nostalgiske 80'er-serie bliver mørkere og mere uhyggelig for hver sæson.

Wolfhard og Matarazzo spiller henholdsvis Mike og Dustin, der begge er en del af seriens centrale vennegruppe. Serien handler om vennegruppen, en bekymret mor, en politichef og flere beboere i den lille by Hawkins, som gennem seriens første tre sæsoner må kæmpe imod overnaturlige væsner fra The Upside Down.

Sæson tre sluttede på højst uhyggelig vis, og det tyder på, at beboerne i Hawkins nu for alvor må konfrontere det lille samfunds monster-konge: The Mindflayer.

'Stranger Things' - sæson 4 forventes at få premiere senere i 2021.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.