Gå til hovedindhold

Samantha Jones vender tilbage i sæson 2 af ny Sex and the City-serie

Fan-favoritten er ikke færdig i 'And Just Like That…'

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Lige som man troede, at situationen mellem Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall var gået i hårdknude, viser det sig, at de måske har fundet en løsning. 

Igennem mange år har Cattrall nægtet at arbejde sammen med Parker. Bl.a. sagde Cattrall i programmet ‘Life Stories’ i 2017, at hun aldrig havde været venner med de andre fra serien - især ikke Parker:

- Jeg synes godt, at hun kunne have været sødere. Jeg ved ikke, hvad hendes problem er. 

Derfor valgte man at holde Samantha i live ved hjælp af sms’er igennem 1. sæson af den rebootede Sex and the City-serie.

Allerede nu er manden bag både Sex and the City og And Just Like That…, Michael Patrick King, i fuld gang med manuskriptet til 2. sæson af den omdiskuterede fortsættelse. 

sex_and_the_city3.jpg
Sex and the City / HBO

Selvom han endnu ikke kan fortælle meget om plottet eller karaktererne, ville han dog gerne kommentere på spørgsmål om Samantha til publikationen Variety.

Til spørgsmålet om hvorvidt Carrie og Samantha kommer til at fortsætte med at sende sms’er til hinanden, svarede King et højlydt ja. 

Dertil indikerer King, at Samantha rent faktisk vender fysisk tilbage i serien: 

- Det er alt sammen meget nyt lige nu. En af mine regler er, at man ikke siger ting, før de bliver en realitet. 

- Mit mål er, at bringe alle karaktererne sammen, så de ikke er så separate fra hinanden på hver deres rejse. 

Kim Cattrall fortalte dog The Guardian tilbage i 2019, at hun ikke længere havde noget ønske om at spille Samantha Jones. Så fans' ønske om at få hele Sex and the City-holdet samlet igen er stadig kun ganske spinkelt på trods af Kings udtalelser.

And Just Like That 4.jpg
And Just Like That... / HBO Max

Det er dog ikke mere end et par uger siden, at Sarah Jessica Parker kommenterede på den lange fejde mellem hende og Kim Cattrall til The Hollywood Reporter

- Jeg har været meget forsigtig, fordi jeg ikke vil sige noget, det er ubehageligt. For det er ikke måden, jeg bryder mig om at have samtaler på, når de er så komplicerede som denne. 

- Der er ikke et "skænderi" i gang. Der har ikke været nogen offentlig stridighed eller konflikt eller samtale eller beskyldning fra mig eller nogle andre på vegne af mig. Det ville jeg ikke gøre. Det er ikke sådan, jeg ville have håndteret det. 

Serien påbegynder indspilningen af sæson to i oktober og forventes at kunne streames om et års tid. 

Om Samantha rent faktisk vender tilbage bliver spændende at se. Det vil i hvert fald være en tiltrængt tilføjelse til den ellers dårligt anmeldte første sæson. 

2. sæson af ‘And Just Like That…’ forventes at få premiere i løbet af sommeren 2023. 

 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.