Gå til hovedindhold

Se de første billeder fra Game of Thrones-opfølgeren 'House of the Dragon'

Mød bl.a. prinsesse Rhaenyra Targaryen og prins Daemon Targaryen

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Optagelserne til den kommende HBO-serie House of the Dragon er gået i gang, og nu offentliggøres de første billeder fra den kommende serie.

'House of the Dragon' foregår omkring 300 år før handlingen i hitserien Game of Thrones og er baseret på forfatter George R. R. Martins egen prequel-roman 'Fire & Blood'.

Omdrejningspunktet i den nye serie kommer til at være drage-familien Targaryen, som har overtaget herredømmet i Westeros, og som selve dragedronningen Daenerys Targaryen nedstammer fra.

Læs også: Alt vi ved om Game of Thrones-opfølgeren 'House of the Dragon'

De første officielle billeder fra 'House of the Dragon' introducerer os til flere af seriens karakterer. 

Se de første billeder fra serien her:

House of the Dragon

Emma D’Arcy som Princess Rhaenyra Targaryen: Kongens førstefødte barn, der er af rent valyrisk blod og en dygtig dragerytter. Mange vil sige, at Rhaenyra blev født med alt ... men hun blev ikke født som en mand.

Matt Smith som Prince Daemon Targaryen: Kong Viserys yngre bror og arving til tronen. Daemon har drageblod i årerne og er en uforlignelig kriger og dragerytter. Men det siges, at når en Targaryen bliver født, kaster guderne en mønt op i luften...

 

House of the Dragon 
Olivia Cooke som Alicent Hightower: Datter af Otto Hightower, også kendt som "The Hand of the King". Alicent er den smukkeste kvinde i de syv kongeriger, og hun voksede op i The Red Keep, tæt på kongen og hans inderste cirkel. Hun besidder både ynde og skarp politisk sans.

Rhys Ifans som Otto Hightower: Otto er også kendt som "The Hand of the King" og tjener både kongen og riget på loyal og trofast vis. I Ottos øjne er den største trussel mod kongeriget kongens egen bror, Daemon, og det faktum, at Daemon er arving til tronen. 

 

House of the Dragon

Steve Toussaint som Lord Corlys Velaryon/ The Sea Snake: Velaryon-familien har en valyrisk blodlinie, der er ligeså gammel som Targaryen-familien. Som “The Sea Snake" er Lord Corlys den største nautiske eventyrer i Westeros' historie, og han har opbygget en magtfuld familie, der er endnu rigere end Lannister-familien, og som ejer den største flåde i verden.

'House of the Dragon' forventes at få premiere i løbet af 2022.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.