Gå til hovedindhold

Se teaseren: Sidste sæson af 'The Walking Dead' kommer til sommer

The end of an era

Skrevet af Luan Nhu Vu


The Walking Dead er netop tilbagevendt til streaming med det første af 6 nye afsnit, der kommer til at fungere som en forlængelse af seriens 10. sæson, der oprindeligt sluttede tilbage i oktober 2020.

De ekstra afsnit af sæson 10 skal hjælpe med at bane vejen for den 11. sæson, der er annonceret til at være seriens allersidste.

- Vi er i gang med at filme (sæson 11 episode) et og to lige nu, det er todelt afsnit, en todelt premiere. Hvad kan jeg sige? Det går tilbage til at være uhyggeligt, det bliver uhyggeligt, fortalte forfatter og producer Jim Barnes til podcasten Talk Dead to Me i en snak om detaljerne til den sidste sæson.

Den 11. sæson af 'The Walking Dead' vil afsluttes i stor stil bestående af hele 24 afsnit spredt ud over to år med start i sommeren 2021, mens zombie-serien endeligt afsluttes på et tidspunkt i løbet af 2022.
 

Se den første teaser for sæson 11 af 'The Walking Dead' herunder:

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.