Gå til hovedindhold

Susanne Bier har lavet den største HBO-serie i 2020

'The Undoing' slår bl.a. 'Big Little Lies'

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Susanne Biers anmelderroste miniserie The Undoing med Nicole Kidman og Hugh Grant i front er med over 12,3 millioner seere blevet HBO's mest sete serie i 2020. Det skriver Variety.

'The Undoing' slår dermed seertallet for begge sæsoner af hitserien Big Little Lies, hvor Nicole Kidman tilfældigvis også ses i en af hovedrollerne.

Krimiserien blev derudover den første HBO-serie nogensinde til at vokse i seertal fra uge til uge. Finaleafsnittet havde 80% flere seere på det amerikanske HBO Max end ved dramaets start.

Læs også: The Undoing-interview med Susanne Bier

Den populære serie er baseret på bestselleren "Det burde du have vidst" og handler om overklassepsykologen Grace, hvis mand pludselig forsvinder efter et voldsomt mord har fundet sted.

Danske Susanne Bier vandt i 2011 en Oscar-statuette i kategorien Bedste ikke-engelsksprogede film for Hævnen, mens hun i de senere år har stået bag internationale produktioner som Netflix-hittet Bird Box og Tom Hiddleston-serien The Night Manager.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.