Gå til hovedindhold

"Tom Hollands stærkeste præstation"

Se traileren til 'Cherry'

stine@kino.dk
Skrevet af Stine Teglgaard


24-årige Tom Holland er som bekendt et stort navn i Hollywood. Han er jo selveste Spider-Man.

Men før edderkoppe-rollen var han allerede et anerkendt skuespiltalent, som brød igennem i 2012 med den hjerteskærende rolle i 'The Impossible'. Nu små ni år senere er Holland på vej tilbage til filmpris-ligaen med sin dramatiske rolle i filmen Cherry.

Dramaet er instrueret af Avengers: Endgame-instruktørerne Joel og Anthony Russo, som genforenes med deres unge helt i en mindre gloværdig rolle. 'Cherry' handler nemlig om en ung soldat, der efter tjeneste er blevet afhængig af smertestillende stoffer og derfor begynder at røve banker for at få råd til sit misbrug.

Holland får, som denne første trailer viser,  lov til at spille på alle tangenter - fra ung, håbefuld og forelsket til kaotisk og posttraumantisk stress-ramt kriminel.

Oscar-snakken er allerede i fuld gang, da de første reaktioner alle meddeler, at dette er Hollands hidtil bedste skuespilpræstation. 

Er det ikke nok med 'Cherry' kan man se frem til Tom Holland i hele tre biograffilm i år, Chaos Walking, Spider-Man 3 og Uncharted

'Cherry' får premiere den 21. marts på Apple tv+.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.