Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Uncharted

Tom Holland er Nathan Drake Læs mere
2022
Action
116 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Adventurefilmen 'Uncharted' er forhistorien til videospillet af samme navn og er fortællingen om, hvordan Nathan Drake mødte Sully.

Nathan Drake lever et stilfærdigt liv som bartender og lommetyv, da han opsøges af skattejægeren Victor ”Sully” Sullivan. Han vil have den unge mands hjælp med at finde en guld-formue, som blev efterladt for 500 år siden.

Det bliver starten på et eventyr, der også kan bringe Nathan tættere på sin forsvundne bror, der selv tidligere har været på jagt efter skatten.

Men de er ikke alene om at lede efter guldet, den hensynsløse Moncada mener nemlig, at han er den retmæssige arving til formuen.

'Uncharted' bygger på den populære PlayStation-spilserie, som har solgt i millionvis siden første udgivelse i 2007.

Tom Holland, der er kendt som bl.a. Spider-Man i Marvels film, spiller hovedrollen som Nathan Drake, mens Sully spilles af Mark Wahlberg, som man kender fra talrige film, herunder bl.a. Mile 22Transformers: The Last Knight og Ted.

Filmen er instrueret af manden bag bl.a. Zombieland og Venom, og betragtes af mange som en arvtager til Indiana Jones-franchisen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.