Gå til hovedindhold

Trailer: Gamerhold fra provinsen indtager Counter-Strike-verdenen

Få opdateret dit gamer-ordforråd med Viaplays kommende serie

Skrevet af Luan Nhu Vu


'Try Hard' er navnet på Viaplays nye komedieserie, der dykker ned i en gruppe unges liv, hvor computerspillet Counter-Strike er det fælles omdrejningspunkt. 

At være professionel gamer har nemlig aldrig været mere lukrativt end det er lige nu. Flere og flere penge er blevet spyttet ind i gamer-industrien og er nu blevet en millionforretning, som mange unge drømmer om at blive en del af. 

Det samme er tilfældet for den 24-årige Sebastian med gamernavnet FML (Fuck My Life). Han er netop lige blevet smidt ud af sine forældres hus, fordi de har fået nok af hans dovenskab. Uden nogen form for uddannelse eller store talenter, og kun med interesse indenfor at spille Counter-Strike, sætter Sebastian sig for at starte at sit eget CS-GO hold.

Men at stable et vinderhold på benene er lettere sagt end gjort, når man kun har sin bedsteven Henrik og et par af de andre gamere fra den lokale internetcafe at gøre godt med.

Serien er skabt i et samarbejde mellem Anders Morgenthaler (’Wulffmorgenthaler’, ’Pandaerne’) og Allan Hyrder (’Cold Hawaii’, ’Perfekte Steder’), mens hovedkarakteren Sebastian spilles af Ari Alexander (’Alfa’, ’Doggystyle’).

’Try Hard’ består af 8 episoder og får premiere på Viaplay 16.maj.

Se traileren til den kommende komedieserie herunder.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.