Gå til hovedindhold

Vender tilbage efter 31 år: Ikonisk karakter bliver genoplivet i ny Netflix-serie

Familien Addams prøver noget nyt

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Fan-favoritten Wednesday fra Familien Addams, der bl.a. blev filmatiseret i 1991 i den populære The Addams Family, får sin egen serie på Netflix.

Serien udfolder sig henover otte afsnit og kommer til at hedde Wednesday. Bag kameraet står ingen ringere end Tim Burton, der både producerer og instruerer.

Burton må siges at være den rette til opgaven med hans hang til fantasy universer, skæve karakterer og gotisk æstetik.

Manuskriptet er dertil udviklet af Alfred Gough og Miles Millar, som bl.a. har stået bag de populære serier 'Smallville' og 'Into the Badlands', og det kommer til at fokusere på en lidt ældre Wednesday og hendes klassekammerater på Nevermore Academy.

I rollen som Wednesday ses stjerneskuddet Jenna Ortega, som man i år kan se i bl.a. gyserfilmene Scream 5, og den kommende X.

Ortega har for nyligt snakket med Entertainment Weekly om sin kommende rolle som Wednesday:

- Vi har aldrig set Wednesday som teenager. I takt med, at hun bliver ældre, vil den hårde attitude eller de bidende bemærkninger nemt lyde som alle andre teenagepiger.

Copyright: Netflix ©

 

- Så det handler om at etablere karakteren og give hende samme gnist, uden hun bliver noget, hun ikke er. Dertil er det en otte timers serie, så for en følelseskold karakter, er der nødt til at være en eller anden form for emotionel ark.

Ortega får selskab af Catherine Zeta-Jones og Luis Guzmán i rollerne som hendes forældre Morticia og Gomez Addams.

Som en særlig gimmick har man nu tilføjet Christina Ricci til rollelisten. Ricci brillerede i rollen som Wednesday for 31 år siden, men hun kommer ikke til at vende tilbage som en ældre version af den ikoniske karakter. Det skriver Comicbook.com.  

Ricci, som senest har kunne ses i den populære serie Yellowjackets, får dog en rolle som en af de faste karakterer igennem alle otte afsnit af serien, men der er endnu ikke frigivet yderligere information om hendes karakter.  

Om Ortega kan gøre Ricci kunsten efter, det må tiden vise. Netflix har i al fald samlet et stærkt hold både foran og bag kameraet.

Wednesday får premiere på Netflix i løbet af 2022

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.